...a i ako je nadjes, kada je nadjes, lako moze da se ispostavi
18.02.2017. 01:27
status: user broj poruka: 10997
da ploca zapravo NE podrzava (to jest, sistem ne radi kako treba, crash-uje, nestabilana je itd.). Cinjenica da POSTOJE 4 slota za memaru, jos ne znaci da ce sa svim slotovima popunjenim, sistem funkcionisati... Onda cemo se pitati ``a da li bi sa nekim drugim modelom memorije, sistem ipak radio?`` itd.
Re: ...a i ako je nadjes, kada je nadjes, lako moze da se ispostavi
18.02.2017. 02:42
status: user broj poruka: 925
Ne navede da za ta 4 uparena modula treba malo bogatstvo ili ti bubreg... Sve je to lepo nesto budziti ali treba ipak podvuci crtu iznad koje se nesto ne isplati... Po meni treba sacekati da proizvod zazivi 6-12 meseci da se vidi ima li nekih `decijih bolesti` pa kupiti , ako se nema odmah para za sve onda usparati na ramu i hdd/sdd ali tako da se moze dodati, Sve u svemu max za pola godine sklopiti tip-top i onda pare u stek za sledecu generaciju...
:: da ploca zapravo NE podrzava (to jest, sistem ne radi kako treba, crash-uje, nestabilana je itd.). Cinjenica da POSTOJE 4 slota za memaru, jos ne znaci da ce sa svim slotovima popunjenim, sistem funkcionisati... Onda cemo se pitati ``a da li bi sa nekim drugim modelom memorije, sistem ipak radio?`` itd :: :: ::
Naravno da postoji, ali ne znam koliko bi ti se isplatila takva egzibicija čak i da nekako nađeš te module. Što reče torta i kada bi je našao ne znači da će sve raditi kako treba. Uz to bi bila i prevelika investicija. Kapiram da ne želiš da se rastaneš od te mašine i da bi da joj ubrizgaš novu energiju sa još RAM-a ali realno nećeš mnogo dobiti. Više bi dobio prelaskom na noviju platformu. Teraj ti to tako kako je dok god radi. Nije malo ni tih 8GB koje imaš.
Ta mašina ne radi stabilno sa 4x4 kombinacijom. Radi sa 2x4 i 2x2 gb, tj. Max 12 gb. Više od toga ne podržava. Traži samo sa Samsung memorijom. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Znam da je tako, al mi je ova konfa bas draga, i nju sam nabudzio kao sto se vidi sa xeon na 775, ali radi odlicno sve, nego ono reko da vidim za ram, ploca podrzava 16gb, pa da se pozabavim.
Hvala na odgovorima :)
MB Asus P5Q deluxe/XEON E5450 @ 3.6Ghz+Alpenföhn Brocken/4x2GB Kingston HyperX Black Edition/ Sapphire 7850 2GB/WD Black 500gb/Thermaltake V6/ViewSonic 22`/Altec Lansing VS4621
:: Trebace love za to, ali polako : :: :: MB Asus P5Q deluxe/XEON E5450 @ 3.6Ghz+Alpenföhn Brocken/4x2GB Kingston HyperX Black Edition/ Sapphire 7850 2GB/WD Black 500gb/Thermaltake V6/ViewSonic 22`/Altec Lansing VS4621 :: :: :: Predji na DDR4 i bice ti jos draza nova kompa. : :: :: :: :: Gameri, ulecite!https://goo.gl/nReEin :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.