Svaki after market ti je silent ako mu stavis takav vent. Noctua je jedna od najboljih opcija kod nas.
:: Cao narode :: :: Koji silent cooler bi mi preporucili za i5 6500, ploca je z170 :: :: Ne mora biti bas ultra silent ali cisto da nema veliki broj obrtaja i da odradjuje posao.
:: NH :: :: :: :: Artic je najbolji, CM je ok ali cena je visoka. Ako nema Freezer u ponudi negde, uzmi bilo koji od 30-35e :: :: Mmm Games!https://goo.gl/nReEin :: ::
Ja licno kod Intela ne vidim apsolutno nikakav problem kod boxa
21.01.2017. 21:43
status: user broj poruka: 6875
Na i5-cama, sve dok ne klokujes. Solidno tih, sasvim ok temperature. Za razliku od onoga sto AMD zove box kulerom, videcemo sta ce biti sa Zenom.
Nikako ne bih platio nista preko LC-CC-120, ljudi ga koriste i za OC, i vrh se pokazao na 6600k do nekih 4.4ghz, uz krstenu voltazu.
Uzimati i placati Noctua-u za zakljucan i5 je po meni ludost. Jos veca ludost je kupovina CM 212(malo mi fali da kazem precenjenog djubreta), pored LC-CC-120, koji baca iste rezultate(ili cak bolje) za duplo manji novac.
JBT ovi CM 212 modeli blizu nekih Noctua modela sa cenom, strasno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.