Desilo mi se nesto cudno... Pikao sam kosarku i kad sam hteo da izadjem, samo mi se ekran zacrneo i morao sam da ugasim na dugme! kada sam ukljucio komp, na ploci mi je izbacio gresku 2E (2E Initializes all the output devices). Ponovo sam ugasio komp, pa sam proverio dal je sve u redu u kucistu (posto sam prekjuce cistio prasinu usisivacem iz njega)! Jedino sto sam uradio je da sam memoriji zamenio slot i komp se najnormalnije upalio. Odigrao sam neke igrice i sve je najnormalnije, sve kao i do sada! Zna li ko sta je u pitanju? AS Rock 890 deluxe 4 AMD 955 BE 8 gb DDR3 kingston Sapphire R9 270
strujnog udara da je dovoljno da se izvadi i vrati memorija (čak u isti slot), pa da proradi bez problema. Ako ne računamo napajanje koje je bilo rikavela i prethodno sam ga zamenio.
I to najcesce prilikom ciscenja usisivacem (ali stvarno). Potkacis neku komponentu, a memorija je idelna za to, s obzirom na polozaj, i izgubi kontakt. Komp se najbolje cisti kompresorom, usisivac tu ne odraduje posao sasvim dobro. Kompresor ga vraca u stanje novog.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.