Treba neko dobro napajnje do 100 eura novo u radnji, moji drug je kupio 1060 Strix i sada problem je u tome sto mu zabada komp kako mi je objasnio mislim da je u pitanju slabo napajanje video sam mu napajanje negovo neko od 600 W ali neveujem da moze da isporuci svih 600w, sta preporucujete od 700 ili 800 W?
:: Komp mu zabada zbog napajanja... :: Sanse su 30%. 100€ je malo skup pokusaj dijagnostike Baš tako.
Ovih dana su se pojavili još jedni očajni drajveri iz nvidia kuhinje (375.86 WHQL). Ako ih je kojim slučajem instalirao neka prvo instalira hotfiks koji se pojavio sinoć ili neka vrati neke starije drajvere, pa neka onda tera dalje. Drajveri uglavnom `pogađaju` Polaris kartice tj. 1050,1060,1070,1080.
Provjeri ti temperature kod te kartice. Sagorilo ih je dosta u zadnje vrijeme(poludefektne). VRM im sagori samo tako. Ako imaš mogućnosti provjeri da li možeš spustiti temperaturu ispod 75 stepeni pri max opterećenju GPU-a. Ako poznate A*ti i Gi*atron firme priznaju, crklo im je preko 100 komada samo u zadnjih mjesec dana. Lično, nisam vjerovao da su prodali toliko tih kartica, ali ok.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Sad da je bas MNOGO bolje, pitanje da li je uopste, bar po specifikacijama, plus nije modularno, sto je meni bitno. Kako god, nece pogresiti sigurno, odlicno ocenjena oba, a eto moje licno iskustvo sa ovim TT je odlcno, a ima ga i nekoliko kolega ovde, pa nek se jave.
VPF serija ima samo jednu manu ako izuzemo modularnost: sleeve bearing cooler. Sve ostalo je top notch
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Za sada smo izgleda resili problem barem mislim, prvo su neki kablovi bili pogresno spojeni za paljenje gasenje neke diode, pa onda posle smo skapirali ortak je imao pre powercolor 7790 od 1GB pa je nesto budzio overklokovao preko aplikcije pa je nesto namestio preko biosa pa smo reinstalirali win bios vratili na default.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.