Pozdrav svima na forumu.Imam problem sa jednom masinom u pitanju je MSI 990FXA GAMING i FX6300 2x4GB 600W napajanje i problem je sledeci sta god da uradim i ugasim ili namestim rucno u BIOS-u od parametara za CPU non stop radi na 1.4Ghz(u windows-u preko CPU-Z dok u biosu sve pise normalno)(proban je i drugi CPU isto se desava) i kada pustim prime95 ne opterecuje procesor na 100% vec na 37%.
BIOS na ploci je na poslednjoj 1.4 verziji vadjena je baterija i ne znam sta jos mogu da probam pa ako je neko imao slican problem a uspeo je da resi neka pise.Hvala unapred
Imas na samoj ploci prekidac `SLOW_MODE` on bi trebalo da je u polozaju normal.Vidi kako se ponasa kad promenis polozaj.Windows stavi na High Perfomance.
:: Pozdrav svima na forumu.Imam problem sa jednom masinom u pitanju je MSI 990FXA GAMING i FX6300 2x4GB 600W napajanje i problem je sledeci sta god da uradim i ugasim ili namestim rucno u BIOS-u od parametara za CPU non stop radi na 1.4Ghz(u windows-u preko CPU-Z dok u biosu sve pise normalno)(proban je i drugi CPU isto se desava) i kada pustim prime95 ne opterecuje procesor na 100% vec na 37% :: :: BIOS na ploci je na poslednjoj 1.4 verziji vadjena je baterija i ne znam sta jos mogu da probam pa ako je neko imao slican problem a uspeo je da resi neka pise.Hvala unapre :: :: :: :: Intel i5 4460@3.2Ghz@@K :: B85M- :: 4x8GB Fury 186 :: RX460 4G :: Fractal Design R4@SS-660XP :: 250GB S850 EV :: Xonar D :: Logitech Z90 :: MX Performanc :: G105 MW :: Iphone 6s+ 64G :: http://www.speedtest.net/my-result/5550698842
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.