da li si mislio bilo koju novu igru da igras sa takvim komponentama !? i kao prvo NIKAD se ne gleda minimalna zahtevnost za igru, to je cisto ono da se pokrene igra, i onda ce imati verovatno sto kaze Simon 5 frejma...
Jesi li pogledao uopste testove i procitao na Steam forumu sta ljudi pisu, igra je zesce govno sto se tice optimizovanosti, plus je bila zakljucana na 30fps ocajno radi na svim slabijim konfiguracijama, treba i7 i neka graficka sa 3 4 gb memorije i to poprilicno jaka, i naravno kakvi 4gb rama to se ne koristi vise, treba ti vise od 6gb da koliko toliko radi dobro
Dakle zaboravi da sa tim komponentama koje si naveo igras Mafia 3
@arsaD Podsetih me kada sam na prvom kompu Compaq deskpro EN 5000 i nesto ( PI@200MHz 96Mb ram i S3 trio V2 1Mb) stavio Rezident ivl ,Instaliram nekako pustim na ekranu samo neki krstic i pici ton. Na omotu diska pise Minimum PII 266mhz 128 Mb rama i 4Mb 3d grafika. Najveca mi razlika bla na grafickoj i kupim kreativ VooDoo2 sa 8Mb@100Mhz instaliram i pustim igru... Jezik do patosa onaj krstic je samo trepnuo pocinje intro i lulidlo od igre... No da predjem sta sam hteo da kazem Mene je delila smena generacija a Tebe nekoliko... BTW Igrice se prema Hw-u dele na 3 grupe: 1. ne moze da se igra 2. moze da se igra 3. moze da se uziva u igri JBG ti si trenutno pod tackom 1
ali, jbg, nada umire poslednja :)))) Inace, trenutno picim masseffect samo tako :)) Hvala svima. Ipak je vreme za totalnu zamenu. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
Re: @djape7777 vidim da si preskočio S3 Virge samo tako
24.10.2016. 12:44
status: user broj poruka: 925
Kasnije je proban doticni kao rendition verite ali jedino vidljivo ubrzanje je bilo sa jos jednim VooDoo2 u SLI modu jbg nije mogao jaci CPU da se stavi a nije bilo ni AGP-a... :: :: Pozdrav :: :: Vlada
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.