Imam OS Win 8.1 64bit, i na racunar koristim iskljucivo za skidanje torenta (sa proverenih privatnih trekera), znaci niti instaliram kojekakve programe, niti posecujem kojekakve sajtove. RAM memorija mi je odjednom popunjena preko 90%, i racunar jedva da radi, Imam 4GB memorije. Evo i par slika u prilogu, mada tu makar ja ne vidim nista korisno. Procesor je normalno opterecen. Hvala unapred na pomoci.
Verovatno ti kesira torente... Vidi da li imas opciju u win 8 (nisam jos uvek instalirao to govno ni ovo potonje) u task manageru processes view select colmuns pa stuikliraj sta imas u vezi memory
Hvala, uspeo sam pomocu tog programa da unistim nezejeni proces, i nije bio neki zlonameran, nego samsung allshare, program za strimovanje sa kompa na samsung tv. Krenuo da pravi svoju bazu sa filmovima, to se malo oduzilo, ja ga prekinuo, i zaglavio sa radom negde u RAM memoriji, cak i kad sam deinstallirao program.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.