Pre par dana sam prodao novu G41D3 plocu, i na njoj je pefrektno radila Nanya NT2GC64B8HC0NF-CG. Jeste da je od 2GB,ali ni nje nema na listi podrzanih. Koliko sam ukapirao te starije ploce, rade samo sa dvostranim modulima, tj. cipovi na obe strane modula. Najverovatnije ce raditi i neka 4GB 1333MHz dvostrana koja nije na listi. Naravno, sve ovo sto pisem, uzmi sa rezervom..
radi ti sa Samsung memorijama na 1333. Ja imam u njoj od 2 GB. 2Gb 1Rx8 PC3-12800U-11-10-A0 model M378B5773CH0-CK0. Interesantno da samo sa Samsung i A-DATA je radila brzo, a sa svim ostalim je poprilično troma ploča. Odzivi memorija nisu problem, samo ne znam u čemu je fazon. Probao sam i Kingston i Transcend još. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Probao sam 4gb Kingston, ne razumem se kako da prepoznam dvostrano, ali ta ne radi, ali mi radi na MSI proči. Takođe sam probao i SP 4gb, ali ni ona ne radi na Biostar ploči, već mi radi opet na MSI. Imam Transcend od 4g na Biostaru (G41D3C) i samo ona radi, a ploča podržava max 8gb na dva slota, znači mora biti max 4gb po slotu, pa sam mislio ako neko od vas ima tu ili onu Zion, da kupim da proširim na 8gb. Kompjuter radi super i sa 4gb, ali sam mislio da se obezbedim na duži rok, jer sam nekako navikao na taj kompjuter, tu gledam filmove, a na onaj drugi gde je MSI sa i3 koristim za igrice.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.