Gledam oglase ovih dana i vidim ima da se uzme i5 2500K i ploca Asrock P67 za okruglo 150e, meni se to cini ok. E sad da li se uoposte isplati da prodam moj Phenom II X6 1090T i plocu GA-770TA-UD3 i da uzmem tako neki stariji sandy bridge? Na kompu se na radi nista specijalno, malo AutoCad-a i poneka igra nekad, inace sve mi igre rade odlicno sa Ati 7970. Ne znam nisam pametan, npr. prodam moje za 100e, uz doplatu od 50e dobio bi sigurno bolji kompjuter ili ne?
:: Gledam oglase ovih dana i vidim ima da se uzme i5 2500K i ploca Asrock P67 za okruglo 150e, meni se to cini ok. :: E sad da li se uoposte isplati da prodam moj Phenom II X6 1090T i plocu GA-770TA-UD3 i da uzmem tako neki stariji sandy bridge :: Na kompu se na radi nista specijalno, malo AutoCad-a i poneka igra nekad, inace sve mi igre rade odlicno sa Ati 7970 :: Ne znam nisam pametan, npr. prodam moje za 100e, uz doplatu od 50e dobio bi sigurno bolji kompjuter ili ne :: :: Poz :: ::
Probaj da uzmes 110-120e za ceo komplet, pa da dodas malo manje od 50e za tu kombinaciju. 2500k je svakako jaci tamo gde ce odredjeni program/igra koristiti 4 ili manje jezgara, ali ako upregnes nesto sto ce iskoriscavati 6 i vise jezgara, bice tu negde sa performansama. Prakticno ne dobijas skoro nista, ali svakako predji ako je doplata 30-40e.
@Sweredom q6600 je jaci u ovoj gore pomenutoj varijanti, ako se iskoriscavaju sva jezgra 1090t odnosi pobedu.
ako vec imas 7970,kupi neku kombinaciju koja ima pci express 3.0,tj nesto novije...
ja sam davno pazario finu z87 full atx plocu za ~ 80 evra,negde pred docek 2015.te... juri nesto u tom rangu,sa nekim ok procesorom,i ne mora da je k da bi ga danas malkice klokovao...
Msi Z87 G45 Gaming + 4770k ES /Club 3d r9 280x Royal Queen/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/kingston v100 60 gb,WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.
:: Gledam oglase ovih dana i vidim ima da se uzme i5 2500K i ploca Asrock P67 za okruglo 150e, meni se to cini ok. :: E sad da li se uoposte isplati da prodam moj Phenom II X6 1090T i plocu GA-770TA-UD3 i da uzmem tako neki stariji sandy bridge :: Na kompu se na radi nista specijalno, malo AutoCad-a i poneka igra nekad, inace sve mi igre rade odlicno sa Ati 7970 :: Ne znam nisam pametan, npr. prodam moje za 100e, uz doplatu od 50e dobio bi sigurno bolji kompjuter ili ne :: :: Poz :: ::
:: Probaj da uzmes 110-120e za ceo komplet, pa da dodas malo manje od 50e za tu kombinaciju. 2500k je svakako jaci tamo gde ce odredjeni program/igra koristiti 4 ili manje jezgara, ali ako upregnes nesto sto ce iskoriscavati 6 i vise jezgara, bice tu negde sa performansama. Prakticno ne dobijas skoro nista, ali svakako predji ako je doplata 30-40e. :: :: @Sweredom :: q6600 je jaci u ovoj gore pomenutoj varijanti, ako se iskoriscavaju sva jezgra 1090t odnosi pobedu :: :: ::
@golopile Xaxaxaxaxxa, provaljen sam...sad ce da me hapse... Inace ja nisam preveo nijedan film, nego samo prevod uskladjujem sa yify filmovima. Kad vec ljudi gledaju preko popcorna da se ne muce, nego da jednim klikom ucitaju prevod koji odgovara. Vise i ne znam za koliko sam filmova uskladio prevod, sigurno 1500-2000. Sta cu ovek sam mastao da budem pirat, makar i na ovaj nacin :D
100 evra za procesor i plocu moze da uzme kad hoce.
Ja mu prvi nudim toliko, (ako je zainteresovan da proda posle Djurdjevdana *idu praznici jbg...)
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: Naravno da se isplati :: :: Ali tesko da za svoje mozes uzmes 100e :: q6600 je jaci od tog phenoma :: http://valid.x86.fr/ce9ji :: :: :: Gledam oglase ovih dana i vidim ima da se uzme i5 2500K i ploca Asrock P67 za okruglo 150e, meni se to cini ok. :: :: E sad da li se uoposte isplati da prodam moj Phenom II X6 1090T i plocu GA-770TA-UD3 i da uzmem tako neki stariji sandy bridge :: :: Na kompu se na radi nista specijalno, malo AutoCad-a i poneka igra nekad, inace sve mi igre rade odlicno sa Ati 7970 :: :: Ne znam nisam pametan, npr. prodam moje za 100e, uz doplatu od 50e dobio bi sigurno bolji kompjuter ili ne :: :: :: :: Poz :: :: :: ::
:: videcu sta mi je ciniti :: :: @bbock :: Yify sub :: Idi begaj, covek.. :: Kapa dole :: :: @golopil :: Xaxaxaxaxxa, provaljen sam...sad ce da me hapse.. :: Inace ja nisam preveo nijedan film, nego samo prevod uskladjujem sa yify filmovima. Kad vec ljudi gledaju preko popcorna da se ne muce, nego da jednim klikom ucitaju prevod koji odgovara. Vise i ne znam za koliko sam filmova uskladio prevod, sigurno 1500-2000 :: Sta cu ovek sam mastao da budem pirat, makar i na ovaj nacin :D
Ja prodajem ovde q6600 GO, P5Q-e, 2x2gb Geil Black Dragon i zvucnike Logitech Z2300 2.1THX za 180 evra vec 4 meseca.Niko me nije nazvao ni da pita za ove tri stavke iz kucista a kamoli sa zvucnicima.Inace ovi zvucnici realno vrede mnogo vise od 80 evra sto znaci da po tebi ja ovaj cpu i mb mogu da prodam za 100 evra kad hocu a realnost je da me niko nije nazvao ni da pita iako nudim i cpu i mb i ram za te pare.
:: 100 evra za procesor i plocu moze da uzme kad hoce :: :: Ja mu prvi nudim toliko, (ako je zainteresovan da proda posle Djurdjevdana *idu praznici jbg... :: :: codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno :: :: :: Naravno da se isplati :: :: :: :: Ali tesko da za svoje mozes uzmes 100e :: :: q6600 je jaci od tog phenoma :: :: http://valid.x86.fr/ce9ji :: :: :: :: :: Gledam oglase ovih dana i vidim ima da se uzme i5 2500K i ploca Asrock P67 za okruglo 150e, meni se to cini ok. :: :: :: E sad da li se uoposte isplati da prodam moj Phenom II X6 1090T i plocu GA-770TA-UD3 i da uzmem tako neki stariji sandy bridge :: :: :: Na kompu se na radi nista specijalno, malo AutoCad-a i poneka igra nekad, inace sve mi igre rade odlicno sa Ati 7970 :: :: :: Ne znam nisam pametan, npr. prodam moje za 100e, uz doplatu od 50e dobio bi sigurno bolji kompjuter ili ne :: :: :: :: :: :: Poz :: :: :: :: :: ::
Evo, ja ću ti prevesti film, a drugar neka ti u Subtitle Workshopu podesi taj prevod. Jel može tako ? I onako do petka ujutro nemam obaveza, osim da se opijam i ganjam kurve.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Ja samo uporedo u notepadu prevedem, a ti ga ubaci preko Subtitle Workshop. Iskreno, to me mrzi da radim. Sjećam se kada se za prevod jednog filma plaćalo 50 eura, a sada ni 5e. Zlatno doba piraterije.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Bbockos, Opera ce ga prevesti, ti si trebao da uskladis vremenski ( ali nema potrebe ), a ja konzumiram samo :) Okaci ga ti, kad si vec okacio na tisuce :) Ja sam u par navrata kacio, ali nisu odobrili iz ne znam kojeg razloga.
E da, Operator, mozes odmah ovaj eng otvoriti u notepad i cepas del, prevedes i upises srb na istu poziciju.
Ili kako god ti je lakse, lako cemo posle...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.