Pozdrav svima, zanima me jel imao neko iskustva sa ovom plocom, posto je jeftina (ispod 60e)?
Trenutno imam (oko 1.5god) K9neo-f , 3000+, 2GB na 533. U nedoumici sam da li menjati samo procesor (4000+ x2) ili celu platformu tj uzeti doticnu plocu i e2160?
To ti jeploca sa osakacenim p35 chipsetom..nisam je koristio i ne znam kakva je...ali sam siguran da je bolja od te MSI koju sada imas..I da,mislim da je bolje da sve zamenis za nju i e2160...radice mnogo brze kada kloknes procesor..
Ma vidim ja na sajtu sta pise, tj. da ima ogranicenja tipa nece 4 ram modula u dualu , DDR2 do 1066, kad je cpu sa FSB-om 1333 a koristis sva 4 dimma obara brzinu memorije i jos poneke sitnice. Ali cini mi se da je bolja za neku dalju nadogradnju nego sa p945 koja bi trenutno radila sa e2160.
Ne volim da klokujem (ovo moje sam gurao do FSBa 270 ~ 2450 samo da vidim dokle moze), posto mi komp radi i kad nisam kuci (nikad se ne gasi, samo reset s vremena na vreme), drzim ga ne default vrednostima.
Trenutno mi se ne bacaju pare na nesto vise od e2160, cini mi se da ga ti imas, kako radi na defaultu?
Jeste ta ploca bolja za buducnost nego 945p ploca..tu nema sta dalje raspravljati..A sto se tice e2160 na def-u..mogu ti reci da meni sve vreme radi na def-u od kada sam ga kupio(jedno 3 dana sam ga digo na 3GHz da bi ga testirao) i radi kao lud..znaci nemam nikakvih problema ni u jednoj igi ili programu,sve radi brzo i bez problema..svaka preporuka..a takodje kada ti bude trebala veca brzina,mocices da ga klokujes i dosta ubrzas..sto ne mozes uraditi sa AMD-om..
Radice ti sasvim pristojno za luozeni novac i mocices fino da overklokujes procesore iz jeftinijih intelovih serija i tako dobiti iskorscenje poput nekih mnogo jacih konfiguracija. Radio sam sa njom, negde je u rangu 956 ploca.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.