Pozdrav drugari, treba mi pomoc oko izbora napajanja. Napajanja nikad nisam pratio niti su me interesovala, ali doslo je vreme da i na to obratim paznju. Interesuje me sto kvalitetnije napajanje, snaga nije bitna. dovoljno je i 500-600w ali da je iz najkvalitetnije serije. Ne interesuje me napajanje od kilovat i vise, jer mi ne treba. Dakle sto kvalitetnija filtracija, cistoca struje, ugradjene komponenete itd...
Interesuje me koju seriju treba gledati kod Seasonica, koju kod Enermaxa, koju kod cooler mastera, corsaira itd....... Ja sam bacio oko na Seasonic SS-660XP. Da li postoji nesto bolje za ove pare? Dakle opet napominjem, pre cu dati novac za kvalitetno napajanje sa manje snage, nego za osrednje sa mnogo snage.
Imas i na KP EVGA G seriju, 750w, 100e kod `Madjara`.
Neko odavde je vec kupio pa ti moze preneti utiske.
Suma sumarum sto se tice tog napajanja.
The Good:
excellent voltage regulation less than 15mV ripple on the outputs switchable semi-fanless mode excellent build quality 10 year warranty competitive price
Ipak EVGA G serija nije dorasla onome sto mi treba.
@1agressor ej i V serija CM napajanje je usla u uzi izbor, cist seasonic inside. Tacnije jedina CM napajanja koja se preporucuju su upravo ta iz V serije. E sad treba da otkrijem koja klasa Seasonic je unutra.
i jos da dodam sto i nije toliko bitno kao kvalitet pouzdanost itd... ALI
kad sam uzimao komponente za racunar to napajanje je bilo jedno od najlepsih stvari koje sam video a o pakovanju i da ne govorim da sam toliko bogat kupio bih jos jedno samo da stoji za ukras
NISTA BEZ KABLA
:: Ipak EVGA G serija nije dorasla onome sto mi treba :: :: @1agressor ej i V serija CM napajanje je usla u uzi izbor, cist seasonic inside. Tacnije jedina CM napajanja koja se preporucuju su upravo ta iz V serije :: E sad treba da otkrijem koja klasa Seasonic je unutra :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: ::
PS pogledaj SilverStone Nightjar 400W na kp. Kupovao sam od tog lika, pouzdan je. To napajanje mnogo kosta jer je veoma masivno i tesko, celo je od aluminijuma i nema ventilator, ova cena je smesna za njega. Za audio masinu je stvoreno Ali CM V serija napajanja ima izuzetno tih ventilator.
:: Ipak EVGA G serija nije dorasla onome sto mi treba :: :: @1agressor ej i V serija CM napajanje je usla u uzi izbor, cist seasonic inside. Tacnije jedina CM napajanja koja se preporucuju su upravo ta iz V serije :: E sad treba da otkrijem koja klasa Seasonic je unutra :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: ::
Ma definitivno ce pasti Seasonic, sad kada sam video ovaj test sam zacementirao svoju odluku. i CM V serija je odlicna, ali SS ima bolju masineriju u ovom slucaju.
Ja sam medju prvi pazario V700, istog dana kada su ga dobili u Duo**** od mene iskrena preporuka, mada bih sada pazario neku EVGU sa 10 godina garancije. Gledam sada, pa oni su izbacili ovaj V700 model, sada postoji V750?
Ovako, kao vlasnik XP2 serije Seasonica, odma cu ti reci da ventilator nije bas bas tih. Sjajan performance vent, ali nesto bucniji od ostalih. Cak sam kupio te Sanyo Denki ventove da imam za kuciste.
Sto se tice EVGA G2 serije, to je Superflower unutra, Leadex platforma. Kvalitetnije od toga tesko da ces naci, u principu isto je kao najkvalitetniji seasonici u vecini stvari, a u nekima i bolja tako da ne znam zasto mislis da nije dorasla onome sto ti treba. Takodje manja je sansa da ces naici na primerak sa coil whine-om nego kod Seasonica.
5820k @ 4.3ghz Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / UT Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock Asus R9 280X Dc2T 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 Samsung 840 EVO 256gb 1tb WD Black Seasonic 760w XP2 Platinum CM Storm Stryker <
Rekao dam da nije dorasla jer je Bobi preporucio G1 seriju od 750w, koja je oko 100e kod Madjara, u toj seriji nije SuperFlower vec FSP, a napajanje sa FSP masinerijom vec imam. Edit: Nadjoh i G2 seriju kod Madjara, ali ona je 120e a ne 100e. Sto je priznajem izuzetno dobra cena, ali je ipak Gold, dok je Seasonic Platinum, tako da nisu iz iste klase.
:: Ovako, kao vlasnik XP2 serije Seasonica, odma cu ti reci da ventilator nije bas bas tih :: Sjajan performance vent, ali nesto bucniji od ostalih. Cak sam kupio te Sanyo Denki ventove da imam za kuciste :: :: Sto se tice EVGA G2 serije, to je Superflower unutra, Leadex platforma. Kvalitetnije od toga tesko da ces naci, u principu isto je kao najkvalitetniji seasonici u vecini stvari, a u nekima i bolja tako da ne znam zasto mislis da nije dorasla onome sto ti treba. Takodje manja je sansa da ces naici na primerak sa coil whine-om nego kod Seasonica :: :: :: 5820k @ 4.3gh :: Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / U :: Asus x99-S | EK Asus X99 Monobloc :: Asus R9 280X Dc2T :: 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL1 :: Samsung 840 EVO 256g :: 1tb WD Black :: Seasonic 760w XP2 Platinum :: CM Storm Stryker :: :: :: Ipak EVGA G serija nije dorasla onome sto mi treba :: :: :: :: @1agressor ej i V serija CM napajanje je usla u uzi izbor, cist seasonic inside. Tacnije jedina CM napajanja koja se preporucuju su upravo ta iz V serije :: :: E sad treba da otkrijem koja klasa Seasonic je unutra :: :: :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: :: :: ::
Ne znam da li je bobi mislio na G1, ali u principu se G2 preporucuje. Uopste nemoj da se vodis time da li je gold ili platinum. Razlika u efikasnosti je ispod 1-2% u zavisnosti od opterecenja.
S druge strane ova superflower platforma ima najmanju oscilaciju napona od svih napajanja koja sam video. Da se razumemo mislim da su predobra napajanja, ali kad vec trazis dlaku u jajetu, Seasonic zna da ima coilwhine ponekad i ima nesto bucnije ventilatore.
Sam kvalitet izrade je jednak u potpunosti. Da sad opet mogu da biram, uzeo bih EVGA G2 sa 10 god garancije i boleo bi me cosak :) Ja sam se prelomio za seasonic isto u fazonu `platinum je`, pa kao ajde. I ima domacu garanciju, ali opet kracu.
5820k @ 4.3ghz Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / UT Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock Asus R9 280X Dc2T 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 Samsung 840 EVO 256gb 1tb WD Black Seasonic 760w XP2 Platinum CM Storm Stryker <
Strucnjaci,gde programi koji ocitavaju uzimaju +12v merenje za grafiku?Isto napajanje,razlicite maticne u full load na jednoj ploci 11,880v,a na drugoj 11,998v.Manja je razlika kad je grafika u leru.
Mislio sam na G2 seriju napajanja jer sto bi kupovao prethodnu generaciju. Nisam napisao doduse G2 ali sam mislio na nju.
U pravu je Kuti sto se tice G2, vrhunsko je to napajanje, nema greske s njim, pritom je cena odlicna za G2 750w
:: Rekao dam da nije dorasla jer je Bobi preporucio G1 seriju od 750w, koja je oko 100e kod Madjara, u toj seriji nije SuperFlower vec FSP, a napajanje sa FSP masinerijom vec imam :: Edit: Nadjoh i G2 seriju kod Madjara, ali ona je 120e a ne 100e. Sto je priznajem izuzetno dobra cena, ali je ipak Gold, dok je Seasonic Platinum, tako da nisu iz iste klase :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: :: :: Ovako, kao vlasnik XP2 serije Seasonica, odma cu ti reci da ventilator nije bas bas tih :: :: Sjajan performance vent, ali nesto bucniji od ostalih. Cak sam kupio te Sanyo Denki ventove da imam za kuciste :: :: :: :: Sto se tice EVGA G2 serije, to je Superflower unutra, Leadex platforma. Kvalitetnije od toga tesko da ces naci, u principu isto je kao najkvalitetniji seasonici u vecini stvari, a u nekima i bolja tako da ne znam zasto mislis da nije dorasla onome sto ti treba. Takodje manja je sansa da ces naici na primerak sa coil whine-om nego kod Seasonica :: :: :: :: :: :: 5820k @ 4.3gh :: :: Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / U :: :: Asus x99-S | EK Asus X99 Monobloc :: :: Asus R9 280X Dc2T :: :: 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL1 :: :: Samsung 840 EVO 256g :: :: 1tb WD Black :: :: Seasonic 760w XP2 Platinum :: :: CM Storm Stryker :: :: :: :: :: Ipak EVGA G serija nije dorasla onome sto mi treba :: :: :: :: :: :: @1agressor ej i V serija CM napajanje je usla u uzi izbor, cist seasonic inside. Tacnije jedina CM napajanja koja se preporucuju su upravo ta iz V serije :: :: :: E sad treba da otkrijem koja klasa Seasonic je unutra :: :: :: :: :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: :: :: :: :: ::
Da odlicno je i G2 napajanje i ekstra mu je cena. Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz
:: :: Mislio sam na G2 seriju napajanja jer sto bi kupovao prethodnu generaciju. Nisam napisao doduse G2 ali sam mislio na nju :: :: U pravu je Kuti sto se tice G2, vrhunsko je to napajanje, nema greske s njim, pritom je cena odlicna za G2 750 :: :: :: :: Rekao dam da nije dorasla jer je Bobi preporucio G1 seriju od 750w, koja je oko 100e kod Madjara, u toj seriji nije SuperFlower vec FSP, a napajanje sa FSP masinerijom vec imam :: :: Edit: Nadjoh i G2 seriju kod Madjara, ali ona je 120e a ne 100e. Sto je priznajem izuzetno dobra cena, ali je ipak Gold, dok je Seasonic Platinum, tako da nisu iz iste klase :: :: :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: :: :: :: :: Ovako, kao vlasnik XP2 serije Seasonica, odma cu ti reci da ventilator nije bas bas tih :: :: :: Sjajan performance vent, ali nesto bucniji od ostalih. Cak sam kupio te Sanyo Denki ventove da imam za kuciste :: :: :: :: :: :: Sto se tice EVGA G2 serije, to je Superflower unutra, Leadex platforma. Kvalitetnije od toga tesko da ces naci, u principu isto je kao najkvalitetniji seasonici u vecini stvari, a u nekima i bolja tako da ne znam zasto mislis da nije dorasla onome sto ti treba. Takodje manja je sansa da ces naici na primerak sa coil whine-om nego kod Seasonica :: :: :: :: :: :: :: :: :: 5820k @ 4.3gh :: :: :: Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / U :: :: :: Asus x99-S | EK Asus X99 Monobloc :: :: :: Asus R9 280X Dc2T :: :: :: 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL1 :: :: :: Samsung 840 EVO 256g :: :: :: 1tb WD Black :: :: :: Seasonic 760w XP2 Platinum :: :: :: CM Storm Stryker :: :: :: :: :: :: :: Ipak EVGA G serija nije dorasla onome sto mi treba :: :: :: :: :: :: :: :: @1agressor ej i V serija CM napajanje je usla u uzi izbor, cist seasonic inside. Tacnije jedina CM napajanja koja se preporucuju su upravo ta iz V serije :: :: :: :: E sad treba da otkrijem koja klasa Seasonic je unutra :: :: :: :: :: :: :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja kad nesto kupujem ili treba da kupim pitam, dobijem odgovor, razmislim i izaberem posle pola sata, uzmem pare i odem i kupim ili narucim...sa druge strane ti pitas i razglabas danima ..te ovo je dobro...bla bal, ovo je zanimljivo..bla bla, ovo je privlacno...bla bla, ovo je sareno..bla bla, ovo je ono je...alo bre kao da kupujes svemriski brod :)
Uzmi bre pare ako ih imas otidji i kupi taj CM V serije ili EVGA G2 ili Sesonic taj ili sta su ti preporucili ljudi ma sta prvo dohvatis i zavrsi posao sta tu tripujes kao da kupujes neko cudo tehnike koju niko nema.
:: Da odlicno je i G2 napajanje i ekstra mu je cena :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: :: :: :: :: Mislio sam na G2 seriju napajanja jer sto bi kupovao prethodnu generaciju. Nisam napisao doduse G2 ali sam mislio na nju :: :: :: :: U pravu je Kuti sto se tice G2, vrhunsko je to napajanje, nema greske s njim, pritom je cena odlicna za G2 750 :: :: :: :: :: :: :: Rekao dam da nije dorasla jer je Bobi preporucio G1 seriju od 750w, koja je oko 100e kod Madjara, u toj seriji nije SuperFlower vec FSP, a napajanje sa FSP masinerijom vec imam :: :: :: Edit: Nadjoh i G2 seriju kod Madjara, ali ona je 120e a ne 100e. Sto je priznajem izuzetno dobra cena, ali je ipak Gold, dok je Seasonic Platinum, tako da nisu iz iste klase :: :: :: :: :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: :: :: :: :: :: :: Ovako, kao vlasnik XP2 serije Seasonica, odma cu ti reci da ventilator nije bas bas tih :: :: :: :: Sjajan performance vent, ali nesto bucniji od ostalih. Cak sam kupio te Sanyo Denki ventove da imam za kuciste :: :: :: :: :: :: :: :: Sto se tice EVGA G2 serije, to je Superflower unutra, Leadex platforma. Kvalitetnije od toga tesko da ces naci, u principu isto je kao najkvalitetniji seasonici u vecini stvari, a u nekima i bolja tako da ne znam zasto mislis da nije dorasla onome sto ti treba. Takodje manja je sansa da ces naici na primerak sa coil whine-om nego kod Seasonica :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 5820k @ 4.3gh :: :: :: :: Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / U :: :: :: :: Asus x99-S | EK Asus X99 Monobloc :: :: :: :: Asus R9 280X Dc2T :: :: :: :: 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL1 :: :: :: :: Samsung 840 EVO 256g :: :: :: :: 1tb WD Black :: :: :: :: Seasonic 760w XP2 Platinum :: :: :: :: CM Storm Stryker :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ipak EVGA G serija nije dorasla onome sto mi treba :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @1agressor ej i V serija CM napajanje je usla u uzi izbor, cist seasonic inside. Tacnije jedina CM napajanja koja se preporucuju su upravo ta iz V serije :: :: :: :: :: E sad treba da otkrijem koja klasa Seasonic je unutra :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Ja kad nesto kupujem ili treba da kupim pitam, dobijem odgovor, razmislim i izaberem posle pola sata, uzmem pare i odem i kupim ili narucim...sa druge strane ti pitas i razglabas danima ..te ovo je dobro...bla bal, ovo je zanimljivo..bla bla, ovo je privlacno...bla bla, ovo je sareno..bla bla, ovo je ono je...alo bre kao da kupujes svemriski brod : :: :: Uzmi bre pare ako ih imas otidji i kupi taj CM V serije ili EVGA G2 ili Sesonic taj ili sta su ti preporucili ljudi ma sta prvo dohvatis i zavrsi posao sta tu tripujes kao da kupujes neko cudo tehnike koju niko nema. :: :: :: :: Da odlicno je i G2 napajanje i ekstra mu je cena :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: :: :: :: :: :: :: :: Mislio sam na G2 seriju napajanja jer sto bi kupovao prethodnu generaciju. Nisam napisao doduse G2 ali sam mislio na nju :: :: :: :: :: :: U pravu je Kuti sto se tice G2, vrhunsko je to napajanje, nema greske s njim, pritom je cena odlicna za G2 750 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Rekao dam da nije dorasla jer je Bobi preporucio G1 seriju od 750w, koja je oko 100e kod Madjara, u toj seriji nije SuperFlower vec FSP, a napajanje sa FSP masinerijom vec imam :: :: :: :: Edit: Nadjoh i G2 seriju kod Madjara, ali ona je 120e a ne 100e. Sto je priznajem izuzetno dobra cena, ali je ipak Gold, dok je Seasonic Platinum, tako da nisu iz iste klase :: :: :: :: :: :: :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ovako, kao vlasnik XP2 serije Seasonica, odma cu ti reci da ventilator nije bas bas tih :: :: :: :: :: Sjajan performance vent, ali nesto bucniji od ostalih. Cak sam kupio te Sanyo Denki ventove da imam za kuciste :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sto se tice EVGA G2 serije, to je Superflower unutra, Leadex platforma. Kvalitetnije od toga tesko da ces naci, u principu isto je kao najkvalitetniji seasonici u vecini stvari, a u nekima i bolja tako da ne znam zasto mislis da nije dorasla onome sto ti treba. Takodje manja je sansa da ces naici na primerak sa coil whine-om nego kod Seasonica :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 5820k @ 4.3gh :: :: :: :: :: Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / U :: :: :: :: :: Asus x99-S | EK Asus X99 Monobloc :: :: :: :: :: Asus R9 280X Dc2T :: :: :: :: :: 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL1 :: :: :: :: :: Samsung 840 EVO 256g :: :: :: :: :: 1tb WD Black :: :: :: :: :: Seasonic 760w XP2 Platinum :: :: :: :: :: CM Storm Stryker :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ipak EVGA G serija nije dorasla onome sto mi treba :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @1agressor ej i V serija CM napajanje je usla u uzi izbor, cist seasonic inside. Tacnije jedina CM napajanja koja se preporucuju su upravo ta iz V serije :: :: :: :: :: :: E sad treba da otkrijem koja klasa Seasonic je unutra :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ajde, ajde, smanjite tenziju. Gogi, u cemu je problem? Sve potrebne podatke i informacije si dobio, dakle izaberi izmedju ferarija ili lamborginija. Sve su to vrhunska napajanja, u samom vrhu ponude, sta god da uzmes neces pogresiti. Kao sto mozes da primetis, ova Evga g2 sa 10 godina garancije se za nijansu izdvaja, jer neces sigurno sa njom imati bilo kakav zvuk venta, ili problem sa zavojnicama kao sto zna da bude kod Sisonika. Jos nesto da razgranicimo, CM V serija ti je Sisonik KM3 u bukvalnom smislu, tako da na ta napajanja treba gledati kao da su identicna. Da ponovim, sta god da uzmes neces pogresiti, ali mala prednost za G2.
Vidi, ja nikad ne volim da kupujem na brzinu, i zato se i retko kad zajebem. Pogotovo sto napajanje ne uzimam zbog onoga za sta ga 99% ljudi ovog foruma uzima. Da ne razglabam, uzecu Seasonic Platinum, ali sam se usput i informisao sta-kako dobio savete, koji su proizvodjaci dobri, sta se krije unutar napajanja, tj. nesto sto do pre 3 dana nisam znao. Sto se mene tice tema moze da se zatvori, ja je verovatno posecivati vise necu :) Pozdrav Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz
:: Ajde, ajde, smanjite tenziju. Gogi, u cemu je problem? Sve potrebne podatke i informacije si dobio, dakle izaberi izmedju ferarija ili lamborginija. Sve su to vrhunska napajanja, u samom vrhu ponude, sta god da uzmes neces pogresiti. Kao sto mozes da primetis, ova Evga g2 sa 10 godina garancije se za nijansu izdvaja, jer neces sigurno sa njom imati bilo kakav zvuk venta, ili problem sa zavojnicama kao sto zna da bude kod Sisonika. Jos nesto da razgranicimo, CM V serija ti je Sisonik KM3 u bukvalnom smislu, tako da na ta napajanja treba gledati kao da su identicna. Da ponovim, sta god da uzmes neces pogresiti, ali mala prednost za G2 :: :: :: :: http://valid.x86.fr/cx7bt :: ::
Kao i obicno: `Dosao sam da me savetujete, ali cu kupiti ono sto sam nameracio i samo trazim da mi kazete da je moj izbor dobar.` .)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.