Pa koliko love bi izdvojila..Moj predlog je DFI blood iron p35 ili Gigabyte p35 ds3..Obe odlicne ploce oko 100 eura kostaju,ali je ova DFI odlicna za klok...dok je ova Gigabyte jeftinija..pozz
:: Pa koliko love bi izdvojila..Moj predlog je DFI blood iron p35 ili Gigabyte p35 ds3..Obe odlicne ploce oko 100 eura kostaju,ali je ova DFI odlicna za klok...dok je ova Gigabyte jeftinija..poz :: ::
Pa pazi, s`obzirom da ce me osloboditi kupovine procesora, tako oko 150, plus/minus kusur.
Hmm, nesto ne volim Gigabyte ... u poslednje vreme samo cujem o kvarovima tih ploca ... a foxconn?
Ne foxconn..to su ti budzet ploce..Znaci u tom slucaju kupi ovu DFI..ali ti predlazem da pogledas i Gigabyte p35 ds3p koja je stvarno kvalitetna ploca..a i ne znam gde si cula da se gigabyte ploce dosta kvare..to su dosta kvalitetne ploce,tako da mi je tu nesto sumnjivo..
:: Ne foxconn..to su ti budzet ploce..Znaci u tom slucaju kupi ovu DFI..ali ti predlazem da pogledas i Gigabyte p35 ds3p koja je stvarno kvalitetna ploca..a i ne znam gde si cula da se gigabyte ploce dosta kvare..to su dosta kvalitetne ploce,tako da mi je tu nesto sumnjivo. :: :: ::
Ha, ma u zadnjih nema mesec cetiri ortaka su imala haos sa G plocama, i to novim. Istripovala sam se do maximuma.
DFI ah? Hvala na savetu (ima), zaista pomaze, dok covek prodje kroz sve info na netu moze da rikne. Hvala jos jednom.
:: :: uzmi Gigabyte p35 ds :: :: Dyca zna : :: :: a kako stojish sa grafikom ? SLI , CF ..bez
sorry, ne videh pitanje. I to biram novo ... lols ... slobodno primam predloge :) mada naginjem ka ATI-ju i trenutno se razmisljam da li uzeti ili ne Sapphire Radeon HD 2600XT DDR 4
:: plocha je samo plocha ,ipak ne radi sama od sebe ..morash sloziti kockic :: :: q6600 ,p35 gs3 ,gigabyte 8800gts , gail ultra ddr2 2 x 1gb 800 mhz ,kod druga radi super :( sad mi zao shto nisam Inte :: :: zamisli sad neki feler od msi grafichke i neku Sh memoriju ,jel onda plocha kriva
Umesto 8800gts,neka kupi 8800gt..ako ce vec da kupuje karticu tog ranga..Inace gt je bolja i jeftinija kartica,a dolazi za koju nedelju kod nas..
:: Odlicna kartica ako neces da klokujes..ako hoces mnogo bolji izbor ti je Palit 8600gt Sonic+...poz :: ::
Ne, necu da klokujem sigurno ... znaci mislis da ce ici.
Ma da naravno da mora sve da se slozi, inace ... sto se tice memorije tu se slazemo sigurno. Ovo je prvi put da uzimam nesto osim Kingston-a ali toliko je svi hvale da sam resila i ja da probam.
Idi na brzu...cinimi se da se one bolje klokuju nego ove koje nisu hardverski klokovane..Ja sam bas zbog toga kupio Gainward 8800gts 320mb golden sample..i radi ko luda..pozz
Trenutno su one sa X38 čipsetom preskupe, znači P35 čipset. Koja firma? Asus, naravno, tu nema greške. Koji model? Bilo koji sa P5K oznakom, nećeš pogrešiti.
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
:: Trenutno su one sa X38 čipsetom preskupe, znači P35 čipset. Koja firma? Asus, naravno, tu nema greške. Koji model? Bilo koji sa P5K oznakom, nećeš pogrešiti
Pa ako je P5K Deluxe onda je OK.Ali ako je P5KC ili P5K Premium BEZI STO DALJE OD TOGA!!!Trenutno su ovo dve najgore ploce sa P35 cipom na trzistu.Ovo su stvarno ploce kojima se Asus obrukao kao nikada do sad. Nije nikakva tajna da Asus zadnje 2-3 godine prodaje ime a ne kvalitet,makar sto se tice ploca iz srednjeg i nizeg cenovnog ranga,ali ove dve ploce su nesto cime bi se postideli i najgori proizvodaci punjaca za mobilne telefone,a kamo li jedan ozbiljan proizvodjac maticnih ploca.
:: Pa ako je P5K Deluxe onda je OK.Ali ako je P5KC ili P5K Premium BEZI STO DALJE OD TOGA!!!Trenutno su ovo dve najgore ploce sa P35 cipom na trzistu.Ovo su stvarno ploce kojima se Asus obrukao kao nikada do sad :: Nije nikakva tajna da Asus zadnje 2-3 godine prodaje ime a ne kvalitet,makar sto se tice ploca iz srednjeg i nizeg cenovnog ranga,ali ove dve ploce su nesto cime bi se postideli i najgori proizvodaci punjaca za mobilne telefone,a kamo li jedan ozbiljan proizvodjac maticnih ploca
:: DaSickSyste
Hmmm, sklopio sam po dve mašine ortacima sa P5K-C i P5K-E pločama i nema nikakvih problema. Ne znam zašto misliš da su loše. Jedino što P5K-C treba malo podesiti za rad sa memorijom inače radi bez problema. Ja, lično, imam P5K Deluxe i prezadovoljan sam.
:: :: Trenutno su one sa X38 čipsetom preskupe, znači P35 čipset. Koja firma? Asus, naravno, tu nema greške. Koji model? Bilo koji sa P5K oznakom, nećeš pogrešiti :: :: Pa ako je P5K Deluxe onda je OK.Ali ako je P5KC ili P5K Premium BEZI STO DALJE OD TOGA!!!Trenutno su ovo dve najgore ploce sa P35 cipom na trzistu.Ovo su stvarno ploce kojima se Asus obrukao kao nikada do sad :: Nije nikakva tajna da Asus zadnje 2-3 godine prodaje ime a ne kvalitet,makar sto se tice ploca iz srednjeg i nizeg cenovnog ranga,ali ove dve ploce su nesto cime bi se postideli i najgori proizvodaci punjaca za mobilne telefone,a kamo li jedan ozbiljan proizvodjac maticnih ploca :: :: :: DaSickSyste
Pffff... Izgleda da neko bas ne voli Asusa. OK, tvoje pravo ali me zanima da li to govoris iz iskustva ili iz animoziteta prema Asusu? Licno si testirao te ploce ili si cuo, mozda procitao negde? Ili ih prodajes i zatrpan si reklamacijama? Pitam zato sto sam u julu, po preporuci drugara kupio plocu, koju ti ovde ispljuva, a nikako da nam objasnis zasto su toliko lose? Ja sam overklokovao E6400 ( uz pomoc kolega sa foruma) i radi bez problema. Preporucio sam burazu u dijaspori da je kupi, poslusao me je i klokovao svoj Core 2 i nije se zalio. Sad je on taj koji je preporucuje kolegi sa faxa i cekam da i on klokuje i mailuje utiske. Znaci, uz licno iskustvo, poznajem barem jos dve, uskoro i tri, verovatno, zadovoljne osobe. Poz.
p.s. Useri NastyB i Dyca samp potvrdjuju da se ne radi o losim pocama.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.