Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
CM HyperTX ili Thermaltake TMG A1?
STRANA 1 OD 1
thedamager CM HyperTX ili Thermaltake TMG A1? 01.11.2007. 14:31 T6304

status: user
broj poruka: 176
Oba koštaju dvadesetak jevra, pa me zanimaju vaša lična iskustva (naglašavam lična, umem i ja da čitam po hardver sajtovima).
Hvala unapred...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psyman o tx-u 01.11.2007. 15:18 #31871

broj poruka: 1046
nema sta mnogo da se kaze sem da ga koriste dosta njih i verujem da su svi zadovoljni.a sto se tice termalnog neznam nista.
Ognjeni .... 01.11.2007. 18:07 #31896

broj poruka: 4518

Dovoljno je reci hyper TX....
sojkic Hyper tx 01.11.2007. 18:44 #31899

broj poruka: 216

Imam navedeni kuler, i e4300, trenutna temperatura ploce je 41 a procesora 42 stepena, to valda dovoljno govori o hladjenju, kod igrica ili divx kompresije skoci na 50-53 zavisno od temperature u sobi, a kada sam ga kloknuo na 2.7ghz onda je max bila 62 pri punom opterecenju. Za drugi kuler ne znam, ali nadam se da sam barem malo pomogao
grr skoro isti 01.11.2007. 19:50 #31907

broj poruka: 242
termal ima bakarnu bazu, ali nema usmericac vazduha sa druge strane koj kod cm duva na plocu.mozda je zbog toga bolji za vruce procesore.termal bi trebalo da je tishi..
ja imam hiper tx na i onako hladnom amd x2 i skoro je necujan, a to mi je jedino i bitno

MaliAbner Re: Hyper tx 01.11.2007. 22:39 #31931

broj poruka: 7769
Covece pa kod mene su te temperature izmerene LETOS (po vrucini bez klime) sa BOX ladnjakom, jedina je razlika sto je daleko bucniji i polako pocinje da me nervira.
I tu dolazimo do jedne od glavnih prednosti TX-a skoro besuman rad, a ima da se nabavi za nesto malo preko 1400 dinara.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

::
:: Imam navedeni kuler, i e4300, trenutna temperatura ploce je 41 a procesora 42 stepena, to valda dovoljno govori o hladjenju, kod igrica ili divx kompresije skoci na 50-53 zavisno od temperature u sobi, a kada sam ga kloknuo na 2.7ghz onda je max bila 62 pri punom opterecenju. Za drugi kuler ne znam, ali nadam se da sam barem malo pomogao
thedamager Hvala svima... 02.11.2007. 02:53 #31949

broj poruka: 176
HyperTX it is...
Nedoumica rešena, hvala još jednom.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs