Kuciste mi je Raidmax Raptoru njemu su 4 ventilatora 12 cm. 2 napred uduvavaju vazduh ,1 gore izvlaci(imam jedno prazno mesto tu mogu da dodam jos jednu 12-icu) i jedan nazad izvlaci vazduh. Hladnjak je za sad intel stock,a planiram da ga menjam. Prostor od maticne ploce tj. od vrha procesora do stranice je oko 160 mm, u kuciste je stajao Xigmatek Gaia on je 159 mm i mislim da je bilo jos par milimetara lufta posto je stranica uradjena sa blagim ispupcenjem. Dajte predloge za kuler ,kasnije u planu je OC procesora koliko bude moguce Preko Asusove aplikacije ide do 4,3 Ghz stabilno ali sa velikim temperaturama (sto je i logicno). Znaci vazduh ,voda ,zemlja ,vatru da izbegnemo ako je moguce :) ,nije bitno koja je vrsta samo da hladi dobro i naravno da bude sto tise. max budzet je 10 crvenih ,ali ako moze jeftinije jos bolje .
Nisam siguran da li moze da se namontira,a da nekaci stranicu,cini mi se da je 161mm,verovatno ce da bude knap. Mada sam i ja o Noctui razmisljao. Da li je neko ko ima ovaj kuler u mogucnosti da izmeri visinu zajedno sa procesorom,znaci od ravni maticne ploce zajedno sa socketom procesora da vidim oko visine sta cu da radim
znaci ukupna visina u14s je 164mm bez ventilatora sa ventilatorom verovatno 165mm kako i sama noctua navodi. Veruj mi da u kucistu to ne mogu izmeriti a da bude precizno.
HAHAHA jebo te Max vise.. :D
:: Nisam siguran da li moze da se namontira,a da nekaci stranicu,cini mi se da je 161mm,verovatno ce da bude knap. Mada sam i ja o Noctui razmisljao. Da li je neko ko ima ovaj kuler u mogucnosti da izmeri visinu zajedno sa procesorom,znaci od ravni maticne ploce zajedno sa socketom procesora da vidim oko visine sta cu da radi :: :: ::
Uzmi LC-CC-120 i miran si za taj clock. Ionako bez delida je minorna razlika.
5820k @ 4.3ghz Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / UT Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock Asus R9 280X Dc2T 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 Samsung 840 EVO 256gb 1tb WD Black Seasonic 760w XP2 Platinum CM Storm Stryker <
Nemoj se ljutis, recenziju gledam Danas kad dodjem kuci,jbg na poslu sam sad,a rekao sam da je oko 161 mm jer gledah vise modela na njihovom sajtu,a i neke druge kulere pa sam Malo pomesao.
Kuti video sam da i taj lc hvale dosta,mada je znacajno jeftiniji. Sad jos Malo da se razgleda pa da se vidi sta na kraju kupiti.
Info iz prve ruke za lc 120... PhenomII 955@4ghz na `ambijentalnih` ~40 celzijusa, temp procesora na 90-95% opterecenja je 65 stepeni, i to sa njegovim ventom, koji je 50cfm... Znaci uzmes neku f12 i miran si, a ustedeo si poprilicno.. I AM the God of war.. Nothing defies me!!
nadjem ovaj Lc 120 nema na KP nigde ,nema kod nas u radnjama izgleda izgibose ljudi kupujuci . Jedna radnja mi ogovorila za desetak dana mozda ce da ga dobiju
:: nadjem ovaj Lc 120 nema na KP nigde ,nema kod nas u radnjama izgleda izgibose ljudi kupujuci . Jedna radnja mi ogovorila za desetak dana mozda ce da ga dobij :: ::
svi kao imaju na sajtovima ,ali nema da se kupi. Nije ni cudo kad je slican sa CM 212 evo ,a jeftiniji. E sad ako imaju njega onda sve preko 3000- 5000 din im je obesmisljeno pored ovog kulera .
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.