Oba su cetvorojezgarna to znas, i FX je zakljucan za 4GHz ali to opet mu ne daje prednost u odnosu na 3.4GHz koji nije zakljucan i moze da se Overklokuje po potrebi, a i nema potrebe. Sam APU je za nijansu jaci odmah po default u odnosu na FX.
Druga stvar je sto APU ima solidnu graficku na sebi tako da si time resio dva problema. 4000din razlike, po meni vredi APU.
Treca stvar nije u korist APUa a to je da nema Cache lvl 3, e sad, ne znam kako ce se to odraziti kod tebe, mada smatram da tu mozemo da zazmurimo.
FX-4320 jer je brzi od apu-a ne mnogo ali jeste malo brzi, i nije zakljucan kao sto srki kaze, svi FX cpu-ovi su otkljucani za klokovanje koliko god zelis. Jedino ako ti treba graficka cisto da baca sliku onda definitivno idi na apu varijantu.
Po mislim da je fx malcice bolji izbor. Fx 6xxx bi skinuo po jos koju sekundu sa svakog posla koji obavljas. A grafiku mozes neku integrisanu na ploci.
FX-a, i saberi neku krstenu grafiku uz to. Jebes ti procesore sa integrisanom grafikom. Sve sto je integrisano, ima neku falinku. P.S Nije istina da FX seriju ne mozes da klokujes. A `treca`, odnosno prva stvar je to sto APU nema level 3 kesic, i to se dobrano odrazi kad radis u multitaskingu nesto. I ne zmuri se na to.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.