Neverovatno, ali, upravo sam se danas vratio sa terena gde sam podešavao jedan sl. komp. YT secka i na najmanjoj mogućoj rezoluciji i tu nema pomoći.sl. procesor 2800+, 1GB rama..te fore ...i setih se da instaliram stariju verziju Mozile i stari fleš plejer ...sve to prvo brovser prijavi kao ne radi,treba novija verzija, te gluposti, kao zastarelo, ali nakon ignorisanja upozorenja, ta stara verzija Mozile mnogo bolje pušta YT klipove, nema tolikog laga i seckanja. Inače IE neće ni da otvori YT samo napiše da nije podržan, nisam probao da instaliram neku noviju verziju. Jednostavno sam izbrisao poslednju mozilu 44.0 koja je redovno azurirana i instalirao verziju 3.5.7 + stari fleš plejer 10.1,... i radi nekako. Nisam ni ja verovao da takvi kompjuteri ni YT više ne mogu da isprate ali eto, danas sam se uverio.
:: Zavisi od pretrazivaca i da li pusta preko flash playera ili hml5 :: :: Probaj preko internet explorera, na njemu mi je najmanje zabadala stara masina kad sam pustao HD. :: :: ::
Nego zavisi i od konekcije, verzije jave, itd. Kad odradis sitemsko podesavanje, a tu mislim na zauzimanje resursa, oslobodis to malo, onda isprati instalaciju jave i sistemsku i za browser, pa ce raditi.
:: Nego zavisi i od konekcije, verzije jave, itd. Kad odradis sitemsko podesavanje, a tu mislim na zauzimanje resursa, oslobodis to malo, onda isprati instalaciju jave i sistemsku i za browser, pa ce raditi :: :: :: :: C: / :: :
Mislim, hajde kada već mudruješ, kaži koja to `VERZIJA` Java radi na Athlonu 2200+ i Windowsu XP? Ja sam lepo napisao verziju browsera koju sam čoveku instalirao, verziju fleš plejera, gde se stvarno vide poboljšanja u radu. Hajde ti sad kaži koja to VERZIJA Java pomaže da YT klipovi tečnije rade? Nešto te ne pratim?!? Pored toga, na koji brovser ti misliš? Na neki najnoviji?!? Mozila, koja verzija, Chrome koja verzija, ..napiši brate da se zna ako misliš da si rešoio problem i da `mOZE DA ISPRATI...`!
Takodje, šta smatraš pod `sistemskim podešavanjem`? Uvek sam se pitao koja je to nauka kada neko tako stručno napišeposavetujezauzimanje resursa? Šta to `malo` oslobodiš? Pa Windows XP radi sa ispod 200 MB RAM-a zauzeća, na kompu je recimo instaliran modul DDR od 1GB, znači memorija nije problem. Onda se pitam, šta to zauzima `resurse` kompa i kako se to oslobadja da bi eto YT klipovi radili bolje? Lepo napiši kao čovek pod stavkama da neko od toga ima koristi.
Ovo što si napisao je isto kao kada bih ja napisao da je razlog problemu to što gremlini još nisu otišli na odmor pa i dalje sede ispod kućišta i `opterećuju` računar!!!
Mislim da taj Athlon nema SSE2 instrukcije, koje su sada neki minimum za reprodukciju flash videa. Primarno, zato sto je dlash plugin tako kompajliran da trazi minimum SSE2. Jedino mozda sto su ti rekli, da koristis HTML5 video, ali ne znam da li on trazi SSE2 kao minimum za veci video. _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Za Bartona 2500@3200 mogu da ti potvrdim kao i za Athlona 64 2800 S754, oba u paru sa 2X1GB DDR 400 i Geforce 7600GT, HD video ali samo na 720P, 1080P je ipak previse za njih. :-( Kod mojih roditelja jos uvek radi AthlonXP 2700+ ATi 9600PRO i 3X512 DDR sasvim lepo za njihove potrebe. A ti taj tvoj mozes lepo da nasviras zavisi koju plocu imas.
Bitno je da ti flashplayer nije noviji od 11 i da koristis Opera 12.16 i moci ce. Naravno, mora da imas i neku AGP karticu, bar MX440MX ili jacu, u protivnom, ako je integrusa, nema sanse da radi.
Liku iznad radi dobro samo zbog dobre g. kartice.
Cisto da pomenem, na Sempron 2800+ sock.754 sam terao i 720p, ali . kartica je bila 8800GTS :D Sa integrusom, nije hteo ni 360p da pusti. Tacno se vidi nekompatibilnost g. kartice i flash player-a. CPU vise manje igra ulogu bar na tim nizim rezolucijama do 480p.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Uradio tako i sljaka i sa integrusom Via S3 UniChrome Lolz hvala
:: Neverovatno, ali, upravo sam se danas vratio sa terena gde sam podešavao jedan sl. komp. YT secka i na najmanjoj mogućoj rezoluciji i tu nema pomoći.sl. procesor 2800+, 1GB rama..te fore ...i setih se da instaliram stariju verziju Mozile i stari fleš plejer ...sve to prvo brovser prijavi kao ne radi,treba novija verzija, te gluposti, kao zastarelo, ali nakon ignorisanja upozorenja, ta stara verzija Mozile mnogo bolje pušta YT klipove, nema tolikog laga i seckanja :: Inače IE neće ni da otvori YT samo napiše da nije podržan, nisam probao da instaliram neku noviju verziju. Jednostavno sam izbrisao poslednju mozilu 44.0 koja je redovno azurirana i instalirao verziju 3.5.7 + stari fleš plejer 10.1,... i radi nekako :: Nisam ni ja verovao da takvi kompjuteri ni YT više ne mogu da isprate ali eto, danas sam se uverio :: :: :: :: Zavisi od pretrazivaca i da li pusta preko flash playera ili hml5 :: :: :: :: Probaj preko internet explorera, na njemu mi je najmanje zabadala stara masina kad sam pustao HD. :: :: :: :: :: ::
pa da vidis kako sve leeepo radi....mucio se sa masinom slicne starosti i probao i neke Ubuntue ali sa w7 starterom je bilo neverovatno prijatno iznenadjenje....
Da ,Athlon xp 2200+ . 512 ram , a7v8x-mx ( via s3)
:: Zezas? Koja ti je to ploca? da li si siguran da je sock.A/462? Mislim, Via S3 UniChrome :: :: @cicija/Spacewla, sve ok, vidi se da znas oko racunari : :: :: Salim se, Dowla...Nego, da li ti je prvi nick bio `cicija`? Ako nije, i nisi taj, gde je taj lik :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.