Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
u-p-d-a-t-e BIOS-a
STRANA 1 OD 1
AaAa u-p-d-a-t-e BIOS-a 28.01.2016. 23:15 T62866

status: user
broj poruka: 661
Hocu da ubacim novi bios na moju 970A-G43(trenutni je 10.3).
Sta me mnooogo buni,a i brine,je to sto na zvanicnom sajtu ne stoje vise te oznake,nego
A3..A4..najnoviji je A.6.Ajde mogu da skapiram da su samo ime promenili..Ali me zanima koji trebam da skinem??Ovaj A.5 pise `improved system stability` a A.6 `Fixed WHQL test fail`
Meni vise znaci ovaj A.5..pa me to buni..dal u ovom poslednjem ima i ono predhodno ili samo ovo za WHQL??
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
AaAa Za ovo sam bas duduk..a i skeptican 28.01.2016. 23:17 #612895

Kad sam radio update na 10.3 verziju,prvi put..nisam spavao 2 noci zbog trauma(nemoj da nestane struje,nemoj da nestane struje 99%) :).

Srdjanc ... 28.01.2016. 23:30 #612898

broj poruka: 3106

Uvek u najnovijem se sadrzi i predhodni. Uvek gledaj po datumu.

Inace, zasto radis update biosa? Za bios pogotovo vazi prica `ako radi, narani kerove i ne diraj`.
VMARC 29.01.2016. 07:58 #612913

broj poruka: 9420
Da, poslednji uvek sadrzi sve sta i svi prethodni ali to ne znaci da ne dnonosi neki novi bag.
Ne pipaj nista, ako ti sve radi, kao sto rece Srdjanc. Nema potrebe. BIOS se menja ako ti to resava neki problem. Nema problema - nema zamene :)

El Capitan

AaAa e sad ste me bacili u razmisljanje :) 29.01.2016. 12:02 #612931

Sa trenutnim biosem je sve ok.To sam nesto gledao,pa sam sl video da je izasao novi?
Nisam primetio nikakve probleme i sl.,nego pitam iz radoznalosti.
Cim sam video ono `system stability` ja se odma zaleteo :).Ali ako kazete da ne diram nista,onda nema potrebe.Hvala na odgovorima

P.S. i dalje me kopka da ga instaliram hahah

Srdjanc ... 29.01.2016. 12:17 #612933

broj poruka: 3106

Moze da te kopka koliko hoces, ali su samo rekli system stability ali nisu rekli sa kojim procesorom i sa koliko GB RAMa. U prevodu, vrlo je moguce da odredjena kombinacija komponenti je pravila probleme i taj fix je za nju. Dok sa druge strane na tebe ne utice zato sto ti sistem vec stabilan. A iz tvoje price zakljucujem da jeste tako to je to, nemas potrebe osim ukoliko ne zelis bas da rizikujes da pokvaris plocu ili dobijes novi bug.
AaAa Primljeno k`znanju :) 29.01.2016. 17:28 #612962

Samo ranim ovu svinju sa memorijom,grafickama,procesorima i ne diram nista :).

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs