Imam phenom II 555 black edition procesor na 3,2 ghz, da li se isplati upgrade na neki quad core, socket je AM3, ploca je ECS A890GXM-A V1.0 black series, hvala na svakom predlogu i sugestiji.
ostala konfiguracija?Za sta ti sluzi komp?Taj phenom je idalje odlican cpu,samo ga klokni na 4.2ghz i iradice sve.Po meni se ne ispalti prelaziti na drugi amd, jedino na intel...
Edit: Nisam dobro procitao,mislio sam da imas 955 BE :)Ma kakvo otkljucavanje...prodaj taj za 30e i doplati 20 30e za 955BE ili 965BE...
:: :: :: :: :: http://goo.gl/x9GhK :: Svaka cast za ovo, ima da probam pa makar ubio plocu, hvala mnoo, javicu da li je proslo otkljucavanje ako se ploca upali .)
Poslao sam email tehnickoj podrsci o mojoj nameri pa se sad mislim da cekam odgovor ili da ga tresnem, skinuo sam bios, ne znam da ga flesnem iz dos-a ali ima kulturna aplikacija iz windowsa.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.