5820k @ 4.3ghz Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / UT Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock Asus R9 280X Dc2T 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 Samsung 840 EVO 256gb 1tb WD Black Seasonic 760w XP2 Platinum CM Storm Stryker <
Kod nas nisam našao, ali u Banja Luci imaš za 26 km MX2 30g. Uzeo prije 3 mjeseca 10 kom i od 2013 godine, uvijek je bilo. U federaciji ti je oko 32-37 km, koliko je i ovdje. Ili napravi svoju pastu. Koristi silikonsko ulje i cink oksid. Kad bih ti rekao od čega sam ja pravio, smijao bi se, a na prijedlog jednog od profesionalnih overklokera.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Kome trebaju velike kolicine, ovo je dobra pasta za 215din, koristio sam je za procesore na nekim laptopovima - http://goo.gl/sfZSUI . Spritz u nekoj apoteci pa se ubaci i koristi se 100 godina. Ali, posto je silikonska, nije bas za neke ozbiljne stvari. MX-4 je 915din.
Gde ima u BL ta od 30g, gde se prodaje? Jel negde blizu Gospodske? Ajde reci pa da posaljem drugara, ali samo ako ozbiljno ima.
:: Kod nas nisam našao, ali u Banja Luci imaš za 26 km MX2 30g :: Uzeo prije 3 mjeseca 10 kom i od 2013 godine, uvijek je bilo :: U federaciji ti je oko 32-37 km, koliko je i ovdje :: Ili napravi svoju pastu. Koristi silikonsko ulje i cink oksid :: Kad bih ti rekao od čega sam ja pravio, smijao bi se, a na prijedlog jednog od profesionalnih overklokera :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
Nije to Veniš. Od paste za zube procesor požuti .)
Nego, jel probao neko da pere zube termalnom pastom? :D
El Capitan
:: I sija kolko je belo :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: :: :: Bez zajebancije, ja sam probao pastu za zube na 1090t.. :: :: :: :: :: :: http://valid.x86.fr/cx7bt :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.