u poslednej vreme pocelo je redovno da mi se desava da kada startujem racunar dodje do windows logoa(win10) i ugasi se.ponovo ga startujem u normalno se digne sistem i udje u windows.nakon tog `rituala` nikakvih problema nemam i racunar moze biti upaljen danima bez greske. ne znam da li da pisem koje su komponente jer verujem da je problem vezan za neku od njih bez obzira na model. hvala unapred na savetima.
Verovatno je u pitanju fast startup, zeza u mnogo slucajeva a ako nije, onda instaliraj HD Sentinel da vidis da li hard disk ima nekakvih losih sektora.
u pitanju je bio Fast Startup i sad sve radi kao sat. mnogo brze mi se sad gasi komp a pali se bez problema.gasenje je znalo da potraje jako dugo.sad se gasi u par sekundi. jos jednom HVALA svima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.