Drugari na moju plucu mogu total 16gb rama da stavim. E sad vec imam 2x2gb ove iz naslova. Zna li neko od vas koje su kompatibilne 1333 sa doticnom a da je od 4gb ??
Hvala :)
kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
:: Drugari na moju plucu mogu total 16gb rama da stavim
Elem, to moze bilo stam ali samo da pored brzine 1333MHz mora da ima iste timinge.
Primer, tvoj Exceleram ima 1333 i timing CAS10 i uzmes Kingston 1333 timing CAS9. To nece raditi, moraju oba na 10, mada u ovom slucaju bi bilo ok zato sto uvek mozes da povecas (usporis) CAS na 10. Redje je smanjiti CAS, to ti je kao overclockovanje.
Uzmi bilo koju. Savremene ploče su jako dobre u auto konfigurisanju memorijskih parametara, najverovatnije će se ploča sama snaći. Ako neće, podesi manuelno na frekvenciju i latenciju najsporijeg modula i biće sve u redu.
kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
Hercaza i latencije sama ploca podesi po najsporijem modulu 99% ploci radi to jako lepo, jedino sto ti je jako bitno je da gledas na kom naponu/voltazi rade novi stapovi i da se po tome 100% slazu sa tvojim trenutnim modulima/stapovima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.