Kupio sam na Limundu paket od 2x1gb ddr2 ecc za HP workstation. Nisam se prethodno raspitao, misleci da je to ddr2 za klasican pc. Izlicitirao 850din i pobedio. Kul. Kad su stigle, imao sam sta i da vidim. Nisu nikaklo mogle da upadnu u slot, imaju malo vise pinova. Pitanje je da li sam dobro prosao, i ako ne mogu da ih upotrebim da li mogu da ih preprodam, odnosno koja je njihova realna vrednost. Unapred hvala!
neke 2x1gb ddr2 na 533 bas za HP masine,,,mislim da su iz DC 7600 izvadjene...mozemo da se dogovorimo preko mejla ako si zainteresovan,cena sitnica pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.