Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
koju plocu i memoriju
STRANA 1 OD 1
delija1984 koju plocu i memoriju 26.10.2007. 22:49 T6199

status: user
broj poruka: 30
koju plocu i memoriju za 4400+ x2 za OC
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Lama AMD 26.10.2007. 23:58 #31347

broj poruka: 166
Procesor provereno leti posle OC na ovoj ploci, ali primerak koji sam ja testirao nije kupljen kod nas. Posle nekoliko meseci drugar tvrdi da ploca stabilno radi. Ali treba da znas da konacan ishod overkloka poprilicno zavisi od primerka procesora.
MSI K9N Platinum - testirano, izvanredno, moja preporuka. MSI ima obicaj da iznenadi
ponekim bugom, crkavanjem pojedinih delova ili kompletne ploce, ali su se prilicno popravili u poslednje dve - tri godine, a Platinum serija ne bi trebala da pravi probleme.
Asus - uvek. Malo vise love za mnogo uzivanja.
Memorija za OC - ne znam, svaki brand koji mi je dosao u ruke se dobro klokovao. Posebno Kingston Hyper X.Ostali ( Corsair,Geil... ) standardno dobro ( govorimo o OC primercima ).

psyman Msi 27.10.2007. 00:05 #31349

broj poruka: 1046

inace da ti kazem da ploca ima pasivca koji moze da ti sluzi umesto sporeta na prvoklasno cvrsto gorivo.moze da se ohladi nekim vent-om aki ti nije dual slot grafa.poz
Lama Re: Msi 27.10.2007. 00:16 #31350

broj poruka: 166

:: inace da ti kazem da ploca ima pasivca koji moze da ti sluzi umesto sporeta na prvoklasno cvrsto gorivo.moze da se ohladi nekim vent-om aki ti nije dual slot grafa.po

HAHAHAHAHA
Yep, to je tacno. Oba heatsinka ( cipset i Vcore reg. ) su, zbog loseg rasporeda ostalih delova ploce, onemoguceni da punim kapacitetom funkcionisu. Ali nije toliko tragicno kao sto si ti naveo :)
psyman Naravno 27.10.2007. 01:21 #31354

da nije.posedujem doticnu.hehe
psyman Naravno 27.10.2007. 01:22 #31355

da nije.posedujem doticnu.hehe
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs