Imam konfiguraciju kupljenu sa ovom plocom pre 4 godine i hteo bih malo da je pojačam http://www.msi.com/product/mb/A75MAP35.html#hero-specification Na njoj imam 4 giga(2x2) Rama(1333) i sad bih prodao 2 giga i kupio 4,da imam 6 giga,ali je patriot,pa da li bi se uklopila 2 giga patriot + 4 giga kingston naravno da budu na istoj frekvenciji(1333) ? A graficka mi je ati 6750,sad na maticnoj pise da je dual graphic,jel to znaci da bi mogao da ubacim jos jednu grafiku da rade crosfire? Ako to ne moze onda bih prodao moju grafiku i kupio polovnu neku jacu? Jel imate savet koju bih grafu mogao da kupim,mozda 7850.7870,ne znam dal ova ploca podrzava nove R7 260-R7-270...?
95% da će se RAm uklopiti, inače moraš ručno da podešavaš latencije. Drugu grafiku ne možeš da staviš. Možeš da zameniš, a za koju to zavisi od napajanja koje imaš.
Pa radiće, ali... Situacija u kojoj napajanje odmah crkne je najbolja moguća. Mnogo je gore kad naizgled `radi` a hrani ti mašinu lošim naponima i pikovima. Onda kad nešto crkne, pljuješ po seagateu ili gigabyteu, a pravi krivac-napajanje i dalje `radi`. Ja taj PSU ne bih stavlao ni na kakvu igračku konfiguraciju.
Nista onda,uzecu ram i graficku kao po planu ali cu planirati da sto pre uzmem i bolje napajanje.Najbitnije mi je da se RAM slozi (2 giga patriot i 4 giga kingston oba na 1333) i da radi graficka a čim prve pare uzimam i napajanje,barem od 600w. Hvala :)
ja imam Patriot memoriju i Kongston memoriju rade perfektno...
na to napajanje nista jace od 7770, nego lepo prikupi pare pa sledeci put zameni i PSU pa onda posle toga graficku neku jacu...
R7 260 270 nije u klasi sa 7870, u klasi sa 7870 je R9 270x, tj r9 270x je nesto jaca u pojedinim igrama od 7870 ali ne mnogo, cena na oglasima je oko 100 110 otprilike kad naleti... tu graficku(270x) nikad ne bih uzeo novu jer se ne isplati u novijim naslovima
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.