Moja ploca podrzava maksimalno DDR2 533 mem. module. Meni treba od 1 G, pa posto nema 533 uvalili mi Kingston DDR2 667 1G, kažu da će lepo da radi i da nema veze što je 667. Jel` to tačno ?
Ja sam na svojoj cetvorci svojevremeno kacio dva razlicita proizvodjaca memorije. Jedan je radio na 266mhz, a drugi na 400mhz. I saradjivali su lepo, jedino sto sporija memorija mora da ide u prvi slot inace je ne prijavljuje. a sta ti ja znam...
:: Hvala. A jel` da ostavim da radi sa postojećom DDR2 533 Samsung 512 M pa da imam 1,5 G, ili da teram samo ovu od 1 G :: Mali Zar :: ::
Ubodi, ako radi, SUPEEERRRRRRRR, ako ne radi onda ostavi ovu od giga. Naprosto dok ne probas, ne mozes znati. Sanse su ogromne da ce sve raditi OK, s tim da brzu, kao sto rece pajs...whatever :)) brzu u prvi slot, da bude prva na udaru i nikako ne pokusavaj da ih stavis kao neki dual channel mod .-)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.