Bas gledam usporedni test, i jbmlga, ja bih pre uzeo E6750 iz prostog razloga sto ima za 1MB veci L2 i radi na 1333 FSB. E sad, ali je uskracen za SSE4.1 instrukciju. Hmmm, cupavo... \ - Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ma bolje je derivat Wolfdale jezgra, malo efikasniji, noviji, sta znam.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Bas gledam usporedni test, i jbmlga, ja bih pre uzeo E6750 iz prostog razloga sto ima za 1MB veci L2 i radi na 1333 FSB. E sad, ali je uskracen za SSE4.1 instrukciju. Hmmm, cupavo.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Jebem li ga, isti djavo. Mislis da bi izmedju ta dva CPU primetio razliku? @Petar89 je vec rekao....
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Ma bolje je derivat Wolfdale jezgra, malo efikasniji, noviji, sta znam :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Bas gledam usporedni test, i jbmlga, ja bih pre uzeo E6750 iz prostog razloga sto ima za 1MB veci L2 i radi na 1333 FSB. E sad, ali je uskracen za SSE4.1 instrukciju. Hmmm, cupavo.. :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.