Ne, da bi radio dual chanel moras imati PARAN broj stapova memorije. Takodje kada delis stapove, polovine moraju biti iste.
Primer, imas paket Patriot Viper 2x4GB kao sad i dokupis Kingston 2x8GB. Ti njih moras da podelis na Patriot+Kingston svetlobraon slot i Patriot+Kingston tamnobraon slot.
Agresore ja imam na identicnoj ploci 4 modula i to 2x4GB i 2x2GB i sve radi perfektno. A sa tri modula dual channel ce da radi sa dva modula, treci u single modu ali nema tu razlike u performansama. Imas na netu sabertooth manual za sve ovo pa pici...
:: predpostavio sam ali nisam bio sigura :: :: ma stavio bih ja jos 2 ali video sam dosta komentara po netu da FX8350 i 990FX imaju problema kad su sva cetiri slota popunjen :: :: zapravo mozda ne 990FX kao cipset nego bas taj model ploc :: :: ::
Idle preko zime 28-30 preko leta 34-35, posle GTA V pola sata loma po centru grada stoji na 40c. Kuciste ima 2 12cm ventilatora(napred i nazad) i to je to.
wow jbt sta se to kod mene desava brat moj ima istu plocu kao i mi i njegove temperature su kao tvoje
hvala na odg
:: Idle preko zime 28-30 preko leta 34-35, posle GTA V pola sata loma po centru grada stoji na 40c. Kuciste ima 2 12cm ventilatora(napred i nazad) i to je to. :: :: ::
Jedina razlika koju vidim jeste u biosu ja nisam dirao originalni 1903, dok kod tebe je 2501. I proveri bolje da li je sve u redu sa hladjenje u kucistu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.