Propade mi potpis :( Qualcomm je 20x veci od AMD-a, tako da bi dobro dosao taj kapital. S druge strane qualcomm-u ne ide preterano dobro protiv Samsunga u zadnje vreme, tako da imaju interes da se prosire na druga trzista. U svakom slucaju bilo bi super da ih cape.
Nek prodaju Samsungu GPU odsek, CPU odsek ode qualcomm-u i pesma :D
SAMDSUNG!!!
Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
Originalni izvor je neki azijat koji je u fazonu `could, would, should` (na engleskom: `moglo bi, bi, trebalo bi`), i sve sto je napisano je u potencijalu.
Cak i on pominje, odmah na pocetku, `AMD denies Reuters report`.
Ljudi koji su investitori, kao sto je on, uvek imaju interes da zarade pare. A ko ima interes da zaradi pare, moze ljude totalno navesti na pogresna misljenja i pretpostavke, u fazonu: kazes svima da se pomere na krmu broda, svi se pomere tamo i brod pocne da tone, a on ode na pramac, i iznad je svih. I on je napravio pare, a ostali su ga posisali.
Ne kazem da je sigurno, 100% netacno - ali hajde da se ne objavljuje svaka glasina i sve sto je neko procitao na nekoj tarabi, dok vest ne postane zaista tacna, i iz nekog izvora sa `tezinom`.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
:: Ko je sledeći? Intel? nVidija :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V :: :: ::
Pa kad su mogli jedan Omicron da razdijele između sebe, a da se nije digla prašina za 50 000 patenata, koje su plaćali od kada su nastali i Samsung, Toshiba, ASUS, MSI, Gigashit i Qualcomm, onda me ne čudi da postoji istine u spekulisanju o kupovini AMD-a. VAljda neće i njihove pogone i pogone TSMC-a da zadese poplave, zemljotresi, paljevine i nešto slično, pa da se između usranih firmi ASUS, MSI i Gigashit razdjeli najbolje osoblje i patenti.
Nešto mi sve miriše da je to ponovo isti scenario, koji je na tapeti od 2010 godine.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Jedno pitanje, jel Omicron derivat, ili deluje kao kriptonit među tolikim proizvođačima? Mislim, taj razdjeljeni.
Jedan moj drugar je imao tu čast da zasluži i dobije crni pojas koji mu je dodeljen na takmičenju u Japanu u jiujitsu-u, poklonio se masteru, pročistio grlo i slučajno izgovorio `Omicron`, ovaj mu odma zadao žestok udarac i obratio mu se pogledom punog gneva, ubrzo se smirio i shvatio šta je uradio, a čovek miroljubive prirode, nego je impulsivno odreagovao, kako mi je objasnio drugar zabezeknut, posle je samo pognuo glavu, nije izustio ni reč. Ima tu nečeg, ne treba zavirivati i izazivati, Japanci su osetljivi, a s druge strane voljni da pomognu i to su i pokazali, primer su autobusi u Srbiji donirani direktno od Japanaca.. Kad malo bolje pogledamo na stvari, Bog napravi, Japanac modifikuje i usavrši. Pitam se, kako bi izgledala HOF jedna grafička kartica kad bi prošla kroz Omicron, pardon, japansku jednu sitnu laboratoriju..
:: Pa kad su mogli jedan Omicron da razdijele između sebe, a da se nije digla prašina za 50 000 patenata, koje su plaćali od kada su nastali i Samsung, Toshiba, ASUS, MSI, Gigashit i Qualcomm, onda me ne čudi da postoji istine u spekulisanju o kupovini AMD-a :: VAljda neće i njihove pogone i pogone TSMC-a da zadese poplave, zemljotresi, paljevine i nešto slično, pa da se između usranih firmi ASUS, MSI i Gigashit razdjeli najbolje osoblje i patenti :: :: Nešto mi sve miriše da je to ponovo isti scenario, koji je na tapeti od 2010 godine :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: :: :: :: :: Ne treba mi Samsung Galaxy S7 graficka u racunaru :: :: :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: ::
eeeee, tako to obicno i bude, pravicemo mi naseg Wladu od blata vidim ja. Draze mi je da slusam onog nesrecnika, nego ovu spodobu lazljivu.
Onaj je bio mnogo lud, ali daleko od toga da je bio glup i da se nije razumeo oko hardvera, umeo je on dosta pametnih stvari da napise.
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
O Gospodaru prevara, molim te nauci me kako da uzmem preko 150 evra na prevaru od jednog lika.
:: eeeee, tako to obicno i bude, pravicemo mi naseg Wladu od blata vidim ja. Draze mi je da slusam onog nesrecnika, nego ovu spodobu lazljivu :: :: Onaj je bio mnogo lud, ali daleko od toga da je bio glup i da se nije razumeo oko hardvera, umeo je on dosta pametnih stvari da napise :: :: :: I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk :: Asus Maximus VII hero :: Kingston Fury 2x4gb 1866mhz :: Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. :: Benq xl2420g G-Sync 144hz :: Samsung 850 EVO 250gb :: CM V700 :: ::
Adzem sta je bilo na kraju sa onom grafickom, sa onim likom...vise se ni ne secam detalja :)
:: eeeee, tako to obicno i bude, pravicemo mi naseg Wladu od blata vidim ja. Draze mi je da slusam onog nesrecnika, nego ovu spodobu lazljivu :: :: Onaj je bio mnogo lud, ali daleko od toga da je bio glup i da se nije razumeo oko hardvera, umeo je on dosta pametnih stvari da napise :: :: :: I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk :: Asus Maximus VII hero :: Kingston Fury 2x4gb 1866mhz :: Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. :: Benq xl2420g G-Sync 144hz :: Samsung 850 EVO 250gb :: CM V700 :: ::
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
:: Adzem sta je bilo na kraju sa onom grafickom, sa onim likom...vise se ni ne secam detalja : ::
:: Evo, pisem ti, baci pogled na mail za 2 min :: :: :: I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk :: Asus Maximus VII hero :: Kingston Fury 2x4gb 1866mhz :: Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. :: Benq xl2420g G-Sync 144hz :: Samsung 850 EVO 250gb :: CM V700 :: :: :: Adzem sta je bilo na kraju sa onom grafickom, sa onim likom...vise se ni ne secam detalja : :: :: ::
:: @Ognjeni & Adzem : Jel ispao posten na kraju :: :: :: :: Evo, pisem ti, baci pogled na mail za 2 min :: :: :: :: :: :: I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk :: :: Asus Maximus VII hero :: :: Kingston Fury 2x4gb 1866mhz :: :: Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. :: :: Benq xl2420g G-Sync 144hz :: :: Samsung 850 EVO 250gb :: :: CM V700 :: :: :: :: :: Adzem sta je bilo na kraju sa onom grafickom, sa onim likom...vise se ni ne secam detalja : :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.