Drugar uzeo tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem i problem je sto tastatura svetli kada je komp ugasen sto znaci da je usb non stop pod naponom. Ploca je gigabyte h61m-ds2.
Tako ti je to na novijim pločama, recimo ja punim telefon preko kompa, čak i kad je isključen. Prodžaraj malo po BIOS-u, verovatno postoji podešavanje za to
Verovatno ploča daje struju na neke portove radi napajanja mobilnih uređaja. Probaj neki drugi port, obično nisu svi takvi. Ili ostavi nek svetli, ukupna potrošnja nije ni vat, a te led diode traju decenijama bez problema.
Ja na mojoj ploci imam specijalno dva porta(izvuceni napred) koji su non stop pod naponom i takodje ih koristim za punjenje misa, mobilnog itd.... tako da kao sto kaze kolega probaj na drugi port i to je to.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
Ugasi u biosu `charging support` za usb, obicno se nalazi u `integrated peripherals`.
:: Pozdrav ljudi imam jedno pitanje u vezi usb-a :: :: Drugar uzeo tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem i problem je sto tastatura svetli kada je komp ugasen sto znaci da je usb non stop pod naponom :: Ploca je gigabyte h61m-ds2 :: :: Da li neko zna kako ovo resiti :: :: ::
U biosu nisam nasao opciju.Generalno ovo ne smeta samo da nije neki kvar.Inace probano na svim portovima ista situacija. Hvala jos jednom svima na odgovorima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.