Izmedju 800MHz i 1066MHz ne bi osetio neku razliku osim na testiranjima. Ali ja mislim da ti kupovina 3GB nije nimalo dobar posao.... 2GB je dovoljno za sad za sve potrebe,ali nije to fazon vec to da 2x1GB koji radi u dual channel je brz. ili ako ides na samo jedan cip od 2GB. A ako dodas jos taj 1GB on bi radio sam i ne bi imo te performanse uvek se ide na 512MB 1GB 2GB 4GB Sve to sto je 1.5GB 3GB i te cifre to ustvari nisu dobre kombinacije Bolje idi na 4GB onda imas GeIL-a koji NIJE losij od Kingstona 100% mozda je cak i bolji A mozes uzeti 2GB za 55e....4GB = 110e Za te pare nema Kingston.
Kao sto rece OCz, nisu ti dobre neparne kombinacije, ili uzmi 2 gb ili uzmi 4 gb..da bi radile u dual chanelu(mala je razlika ali ipak znaci) + ...sve zavisi od tvojih potreba, osim ako ne radis u 3dmaxu, a. cadu itd tad bi ti trebalo 4 gb ali za sve ostalo (i najgore i najzahtevnije igre) 2 gb je savrseno
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.