Ma naravno da niko nije kriv, nego, upravo sam skontao da filma nema vec duze vreme, a hteo sam da ga gledam jos pre 2 godine...
Mozda neko nesto zna.
Prica se da je otkazan.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Obicno se ne salim i ne spdram jer to ide ka dugim raspravama ovde na forumu :), ali sada moram :) :: :: Postavio si temu i pitanje ko da smo mi sa pcberze krivi sto nema filma :P :: :: Pozrav :) :: :: MB Asus P5Q deluxe/XEON E5450 @ 3.6Ghz+Alpenföhn Brocken/4x2GB Kingston HyperX Black Edition/ Sapphire 7850 2GB/WD Black 500gb/Thermaltake V6/ViewSonic 22`/Altec Lansing VS4621 :: ::
ali znam da ga niko s Berzu ne pravi, pa teško da iko odavde može da ti da odgovor. Takođe, na osnovu linka koji je Srđan okačio, ovo teško da ima veze sa igrom. Ako i ima, miriše mi na još jedno filmsko skrnavljenje dobre knjige ili u ovom slučaju, video igre.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Ne znam za taj film, ali isto me zanimalo u vezi jednog filma sa JKVD, saznao sam da je on producent i da posle 3god nema neke dozvole da plasira gotov film..
:: https://www.youtube.com/watch?v=j1p0_R8ZLB :: :: 31,685,462, filma nema, vec, tri godine. :: :: Razlog :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! ::
http://ow.ly/N4FPF mada mi se nekako cini da je film koji(ne)postoji zesci crap Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
Prvi prototype je preteča Terminatora, tako da zaslužuje svoje mjesto. Za ovaj novi bio je duži trejler iz 2014 godine 20 tak minuta, ali vidim da su linkovi neaktivni. Ako na nešto naletim, javiću.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.