ASUS Z97 SABERTOOTH MARK S matična ploča - recenzija
STRANA 1 OD 1
jale
ASUS Z97 SABERTOOTH MARK S matična ploča - recenzija
05.05.2015. 12:28
T61204
status: user broj poruka: 24
Pozdrav ljudi, unapred se izvinjavam, ukoliko neko moj post, tj. ovu temu shvati kao spam.
Po prvi put na repertoaru imam jednu matičnu ploču. U pitanju je ASUS Z97 SABERTOOTH MARK S. Pogledajte moj novi video prilog o njoj. Voleo bih da čujem vaše komentare i sugestije :)
Najgora stvar na svim plocama je ovaj mali ventilator na NB. Nakupi se prasina i on prvi cvikne. Imao sam vec jednu plcu..davno sa takvim ventilatorom, da vise podmazivanje nije moglo da pomogne, pa sam jedva nasao tako mali vent. A i on je prsao ubrzo.
Zasto su uradili na ovakvoj ploci, to mi nece biti jasno.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
A isto je i pitanje garancije jer nije bitno sto pise na kutiji nego sto nasi prodavci i servisi kazu tako da si mozda trebao da kazes nesto tipa: U toj i toj radnji ili sve radnje trebaju kod nas da daju garanciju od 5 godina,ako vec to istices ko prednost :)
Svi moraju da daju 5 godina na sabertooth jer toliko propisuje asus. I ako ti radnja da manje kojim slucajem, asus srbija to resava. Bio je skoro clan sa pokvarenom p67 sabertooth plocom kome su napisali 3 god garancije.
Sto se tice ploce, jako lepa ali kriminalno skupa za hardware koji nudi. Ista naponska, iste komponente kao sabertooth mark 2 koji je mnogostruko jeftiniji.
SAMDSUNG!!!
Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
Uprkos nekim glasinama o Gigabyte-u, Asus je ponovo pokazao ko je na tronu.
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
upravo tako, jedino sto se mora kontaktirati direktno Asus, a oni kontaktiraju iz njihovog ogranka za West Balkans, i hajde da ih pohvalim, Vladimir i Predrag, ljudi su stvarno zainteresovani da izadju u susret maksimalno. Potvrdili su mi garanciju na 5 godina, ponudili Gryphone Armor Z97 za zamenu ili Z97 Sabertooth mark2 pa se ceka realizacija. Sto rece Masina, zna se ciji je tron!
:: Svi moraju da daju 5 godina na sabertooth jer toliko propisuje asus. I ako ti radnja da manje kojim slucajem, asus srbija to resava. Bio je skoro clan sa pokvarenom p67 sabertooth plocom kome su napisali 3 god garancije :: :: Sto se tice ploce, jako lepa ali kriminalno skupa za hardware koji nudi. Ista naponska, iste komponente kao sabertooth mark 2 koji je mnogostruko jeftiniji :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.