Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
ASUS Z97 SABERTOOTH MARK S matična ploča - recenzija
STRANA 1 OD 1
jale ASUS Z97 SABERTOOTH MARK S matična ploča - recenzija 05.05.2015. 12:28 T61204

status: user
broj poruka: 24

Pozdrav ljudi, unapred se izvinjavam, ukoliko neko moj post, tj. ovu temu shvati kao spam.

Po prvi put na repertoaru imam jednu matičnu ploču. U pitanju je ASUS Z97 SABERTOOTH MARK S.
Pogledajte moj novi video prilog o njoj. Voleo bih da čujem vaše komentare i sugestije :)

https://www.youtube.com/watch?v=fjy6DrS5lds
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
neXus2000 .... 05.05.2015. 14:25 #593287

broj poruka: 3350
Najgora stvar na svim plocama je ovaj mali ventilator na NB. Nakupi se prasina i on prvi cvikne. Imao sam vec jednu plcu..davno sa takvim ventilatorom, da vise podmazivanje nije moglo da pomogne, pa sam jedva nasao tako mali vent. A i on je prsao ubrzo.

Zasto su uradili na ovakvoj ploci, to mi nece biti jasno.

P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO

zerocool55 re 05.05.2015. 17:06 #593304

broj poruka: 1131
A isto je i pitanje garancije jer nije bitno sto pise na kutiji nego sto nasi prodavci i servisi kazu tako da si mozda trebao da kazes nesto tipa:
U toj i toj radnji ili sve radnje trebaju kod nas da daju garanciju od 5 godina,ako vec to istices ko prednost :)

Kutalion meh... 05.05.2015. 17:15 #593305

broj poruka: 2480
Svi moraju da daju 5 godina na sabertooth jer toliko propisuje asus. I ako ti radnja da manje kojim slucajem, asus srbija to resava. Bio je skoro clan sa pokvarenom p67 sabertooth plocom kome su napisali 3 god garancije.

Sto se tice ploce, jako lepa ali kriminalno skupa za hardware koji nudi. Ista naponska, iste komponente kao sabertooth mark 2 koji je mnogostruko jeftiniji.

SAMDSUNG!!!

Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA

JovanZ re 05.05.2015. 18:15 #593311

broj poruka: 3008
Sve je ok, ali malo je bezveze da reklamu nazivas recenzijom.

Asus priozvodi na kanalu asussrbija. Objektivna recenzija? Really?

Guest Re: re 05.05.2015. 19:24 #593316

broj poruka: 583
Bolje da I reklamira nego lord da mi tu otvara bzvz teme xD

:: Sve je ok, ali malo je bezveze da reklamu nazivas recenzijom
::
:: Asus priozvodi na kanalu asussrbija. Objektivna recenzija? Really
JovanZ You got me there! 05.05.2015. 19:36 #593317

broj poruka: 3008
Mad,a Lord je klasa za sebe. On je cak i recitovao na radiju. Nego sam zaboravio kada mozemo da ga slusamo :)
lord666 Re: You got me there! 05.05.2015. 21:16 #593328

broj poruka: 31
19. maj u 23h radio Beograd 202 101.8 FM Cucete moje ime i prezime i repovanje.

:: Mad,a Lord je klasa za sebe. On je cak i recitovao na radiju. Nego sam zaboravio kada mozemo da ga slusamo :)
MACHINE Sta reci 05.05.2015. 21:18 #593329

broj poruka: 5704
Uprkos nekim glasinama o Gigabyte-u, Asus je ponovo pokazao ko je na tronu.

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer

dorabi1 Re: meh... 05.05.2015. 21:32 #593332

broj poruka: 939
upravo tako, jedino sto se mora kontaktirati direktno Asus, a oni kontaktiraju iz njihovog ogranka za West Balkans, i hajde da ih pohvalim, Vladimir i Predrag, ljudi su stvarno zainteresovani da izadju u susret maksimalno. Potvrdili su mi garanciju na 5 godina, ponudili Gryphone Armor Z97 za zamenu ili Z97 Sabertooth mark2 pa se ceka realizacija. Sto rece Masina, zna se ciji je tron!

:: Svi moraju da daju 5 godina na sabertooth jer toliko propisuje asus. I ako ti radnja da manje kojim slucajem, asus srbija to resava. Bio je skoro clan sa pokvarenom p67 sabertooth plocom kome su napisali 3 god garancije
:: Sto se tice ploce, jako lepa ali kriminalno skupa za hardware koji nudi. Ista naponska, iste komponente kao sabertooth mark 2 koji je mnogostruko jeftiniji
:: SAMDSUNG!!
:: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs