hitnoi potrebna pomoc za kupovinu ploce i memorije !!!!
STRANA 1 OD 1
sexa33
hitnoi potrebna pomoc za kupovinu ploce i memorije !!!!
22.10.2007. 12:57
T6116
status: user broj poruka: 53
sexa33 imam sve ovo samo jos dobra ploca ali koja ? i memorija da li kingston ili gail ? cena nije toliko bitna ali ipak da ne preterujem ajde neka bude za plocu do 6000-7000 din :) AM2 Athlon64 X2 D.core 5600+ Nvidia GF 8800 GTS 320mb 6099 Black (briza) 400w 500w rp-500-pcap ploca? ( pozeljno SLI ) memorija? hitno pomagajte stoje mi delovi bezveze ! racunar mi je iskljiucivo za igrice !
Memara naravno Geil Ultra...sto vis emozes da kupis...A sto se tice ploce,moj predlog je da kupis Asus M2N-SLI/DL ili Biostar TF570 SLI,obe imaju SLI i obe su odlicne,Asus je skuplja,a i vise mi se svidja pa bih ti preporucio nju,ali ni ova Biostar nije uopste losa..pozz
geil ti je bolji posto je cl4 a to snaci da je brzeg odziva,manji broj znaci brzi odziv.geil kosta nesto manje od 5000 din 2x1024 tako da je taj kingston malo jeftiniji ali je geil kvalitetniji.ja ti predlazem geil.
Slazem se sa psyman-om,sve sto e rekao je na mestu...Taj Mingston nije nesto mnogo jeftiniji,ali je sporiji...i samo da ti kazem,kada budes sklopio racunar,latencije,brzinu i voltazu ces morati sam da namestis u BIOS-u..Znaci,ako budes ostavio na def-u radice ti sa 5-5-5-15 latencijama koje su ste kao kod Kingston,znaci samo ces morati da ih namestis na 4-4-4-12 i voltazu na 2,1V..pozz
komp cu sklapati prekosutra ili nakosutra pa ako zapne negde znam sada koga da pitam.....uzeo sam plocu koju si mu rekao Dyca asus-a i gail pa ce mo da vidimo pozdrav i hvala na pomoci u svakom slucaju ! cujemo se !
Takodje su ti i ove prve sa linka CAS4 tako da su po perofmansama iste,ako ti nesto znaci ne moras da uzmes te skuplje jer bi trebalo da su ove narandzaste iste ko te,mozde se crne jedino bolje klokuju.
:: :: sexa3 :: :: kingston DDR2 1GB PC800 CL :: za 25.9 eura barem mislim da je to jeftino : Idi na Geil...Bolji je od Kingstona. :: a sta znaci to LATENCIJA Brzina odziva memorije.Sto manje latencije to brzi odziv i brzi ram. Oznake: DDR=CL2,CL2.5,CL3 DDR2=CL3,CL4,CL5 DDR3=CL6,CL7,CL8....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.