AMD detaljise o novim funkcijama Directxa 12, nada za vlasnike AMD FX procesora
STRANA 1 OD 1
Milos1975
AMD detaljise o novim funkcijama Directxa 12, nada za vlasnike AMD FX procesora
26.04.2015. 14:44
T61142
status: user broj poruka: 417
Zbog ovoga vredi procitati clanak, pogotovo za vlasnike AMD procesora koji imaju puno jezgara a slabe performanse (naravno, dobitak ce isto biti ogroman, i jos veci, za one koji imaju socket 2011 Intele): `Cak i ako je vas GPU bio sposoban za zadivljujuce stvari, do sada nismo mogli da ga hranimo dovoljno brzo. Ali sada ce svako jezgro procesora biti iskorisceno.`
Full ili pola, najbitnije je da ce se igre pokrenuti, da ne bude nece da se startuje ili instalira kad vidi da nema dx12 karte. A ako fali neka napredna graficka funkcija mene realno zabole dokle god fps bude oko 55/60, min 45.
Druze kako to igre koje su radjene za DX11 mogu da imaju koristi od DX12? To je drugi set instrukcija. Mozda si mislio na graficke koje su DX11 only, one ce moci da koriste DX12 ali svakako ne u potpunosti.
Igre bazirane na DX11 mogu dobiti neki patch koji ce im omoguciti DX12 implementaciju, Witcher 3 i novi Batman bi trebalo da dobiju tu podrsku.
Da mislio sam na patch, nmg sad da iskopam na kom forumu se vodila diskusija ali pominje se i par naslova koji su trenutno aktuelni :) Naravno nista zvanicno, a za Witchera i Batmana je zvanicno.Iskreno i meni je cudno ali koliko se secam bila je fora isto kad je izasao dx 11 da su par igara dobile upgrade sa dx 10 na dx11, mozda lupam (mrzi me sad da guglam)
:: Druze kako to igre koje su radjene za DX11 mogu da imaju koristi od DX12? To je drugi set instrukcija. Mozda si mislio na graficke koje su DX11 only, one ce moci da koriste DX12 ali svakako ne u potpunosti :: :: Igre bazirane na DX11 mogu dobiti neki patch koji ce im omoguciti DX12 implementaciju, Witcher 3 i novi Batman bi trebalo da dobiju tu podrsku :: :: :: The Power of Grayskull :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.