Pa to ces da uspes znas kad, samo kad crknes.. Za tako kratko vreme tesko, plus i ako uspes bice to velika promena i udarac organizmu. Ne znam razlog tome i da li to sto pricas je istina, ali bajo moj salu na stranu, bolje kreni polako ali sigurno. I izbegavaj herba smece i ostala sranja, samo bacas pare. Sredi ishranu i vezbaj, kardio uglavnom i ziv bio.
one koji se razumeju :)) koliko moze da se zaradi pravljenjem titlova za filmove serije i slicno?.Posto nisam nasao nigde bas konkretan odgovor mozda neko zna i to,pored bembare koja ide sto na H u rikverc i moze zatvorenih ociju :D Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
Jel to opet jedes onaj dijetalni sladoled ili ces ugraditi i biomehanicki anus kako bi efektivnije kakio i time gubio kilograme?
:: Ja treba sa 140 kg na 80 za 3 mjeseca, pa ti vidi bajo moj : :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
A ne. Čekam tebe. Ti si stručniji za to. TI ćeš da konstruišeš. Ja nisam dovoljno sposoban. Ja znam da ti voliš da ližeš SLADOLED. Uživaj. I primjetio sam da svi nešto mnogo pričate o anusu. Jel to Boki13 fazon, pa ne kapiram ili hoćeš da mi namjestiš frizuru oko anusa ? Mislim da nije Dexter013 fazon, pa se ne uklapam ? Šta je u pitanju ? Objasni, mlad sam i neukusan. Reci koji ukus voliš pa da mogu da napravim. Samo za TEBE.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
A ti bi Omicron anus ? E Bog te vido, nisam još vidio toliko da je osoba zapjenila za anus. Anus, pa anus. E za tebe Smaj Lee)samo da saznam ko je to :D) će ti napravi jednu sablju i da te prozove Džedajem od Omicron anusa ? Jel može tako ? I da ti zavari na i9 jednu DDR7 memoriju. Slažeš se ? MOže još nešto, O presvijetli Omicron anus Džedaju !?
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.