Bitno je da memorije rade na istim latencijama i voltazi, pitanje je koliko je tvoja ploca izbirljiva sa razlicitim modulima. Nista te ne kosta da probas, ako lepo podesis dve prethodno navedene stavke, ne bi trebalo da imas problema.
nevezano za ddr , pre 5-6 meseci porucio sam neku robu , nebitno sta , pre 7 dana porucio sam APSOLUTNO istu robu kao i pre 5-6meseci , ista faktura pogled i kljun
To ce se MOZDA desiti kada se DDR4 spusti u mainstream klasu. Mada ako pogledamo da je DDR2 bio i skuplji od DDR3, nesto nisam ubedjen da ce pojeftiniti.
Inace, sledece godine u ovo doba bicemo milioneri! (kad rasprodamo module) :-P
pre nekih mesec dva sam gledao najjeftinije stapove od 4gb na 1600mhz i nije ih bilo ispod 4500, sad sam pogledao i silicon power(navodno) ima za 3400, sto je za moje standarde pojeftinjenje. ako ne ulazimo u to sta je bilo pre dve godine, odnose dolar evro i kretanje svajcarca, da li je to opravdano necim konkretnim ili je slucajnost, to je bilo moje pitanje
slikaj i okaci ovde da i mi vidimo i pokupujemo sve , ja nisam video stap 4gb za te pare, ni polovan
:: pre nekih mesec dva sam gledao najjeftinije stapove od 4gb na 1600mhz i nije ih bilo ispod 4500, sad sam pogledao i silicon power(navodno) ima za 3400, sto je za moje standarde pojeftinjenje. ako ne ulazimo u to sta je bilo pre dve godine, odnose dolar evro i kretanje svajcarca, da li je to opravdano necim konkretnim ili je slucajnost, to je bilo moje pitanj :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.