Konkretno trazim nh-U14s ali ga nema u prodaji. Da li neko može dati informaciju kada se očekuje sledeći uvoz ovih hladjaka ili me preusmeriti gde da se raspitam ?
Nema kao zvanicnog distributera, retaileri su monitor, vip house, nova computers, hellas computers i atom. Jedino da zivkas sve redom i pitas kad ce uvoz :-)
Ili da narucis od preko. Ja mogu da pomognem ako ti nije bitno da bude domaci, mogu da iscimam prijatelja u Becu pa da stavi na bus ovamo.
SAMDSUNG!!!
Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: Garancija ostvariva preko mene, jer kod mene ostaje kutija! :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA :: ::
Pin je to uvozio ali vise ih nema u ponudi, kako zasto neznam!
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati<
:: :: Konkretno trazim nh-U14s ali ga nema u prodaji. :: Da li neko može dati informaciju kada se očekuje sledeći uvoz ovih hladjaka ili me preusmeriti gde da se raspitam :: :: ::
KP ali tamo noctua I nije nesto povoljna izadje 90 evra, kuti brate mani ga to je cimanje zesce ajd sto si bacio shapu na kutiju - sto je inace ok ali gde nadje celofan .)
Malo sam se raspitivao I kazu da je uvoznik za noctua:
:: :: KP ali tamo noctua I nije nesto povoljna izadje 90 evra, kuti brate mani ga to je cimanje zesce ajd sto si bacio shapu na kutiju - sto je inace ok ali gde nadje celofan . :: :: Malo sam se raspitivao I kazu da je uvoznik za noctua :: :: http://www.it-manufaktura.com
:: Sto si se uhvatio bas za njega? Imas i druge dobre opcije. :: Visokoprofilni ram ili :: :: Volis tu braonkastu, ni kutija im nije lepa, a kamoli vent : :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA :: ::
Ma ni ne otvaram kuciste, bas me briga, ono sto je dobro je tishina a kad se ventilator ubrzaju ne tandrchu , chesu, grebu nego je buka samo huk vazduha - tako se nekako cuje.
Kad sam uzeo CM trooper jedna led 12-tica je u startu dosla felericna (cuje se) a druga je prolupala posle mesec-dva dana, svi ventilatori zamenjeni su noctua ventilatorima I milina, tisina, extra .)
Sto se tice boje noctua je bas po tome I upecatljiva, kvalitet se podrazumeva, meni licno boja ne smeta, niti volim tu boju a ne smeta mi.
Ma to ti je nesto kao wlada sto gotivi evga, tako sam ja naklonjen noctua proizvodima, samo sto je on extra naporan sa evga a meni je bitno da sam ja zadovoljan sa noctua I ne smaram druge .)
ma ima razlike ili su meni zapali felericni CM ventovi, ono sto je interesantno sve cujem kao matora baba .) alergican sam na buku, skljocanje, lupkanje , cviljenje makar to bilo I min minimalno.
E sad noctua kao ventilator proizvodi odredjenu buku ali prijatniju za moje uho, danju ih ne cujem od okolne buke a nocu kad gledam filmove svi ventovi idu u OFF a radi samo cpu ventilator. Rado bih izbacio iz kuce frizider kojeg cujem da drnda cak u drugoj prostoriji...
Zato mi je odgovarao SF ili evga napajanje jer je ventilator iskljucen kad racunar nije pod opterecenjem a noctua u14s ima veci ventilator ali dosta tih .)
A da pomenem nekim ljudima drag MSI gtx970 I njegovi ventilatorI su na off bez opterecenja .)
:: Ja sam isto jako zadovoljan noctuama, ali ne mogu da prevalim boju :- :: :: Mogu ti reci da sam prijatno iznenadjen i ventovima na trooperu/strykeru, samo huk vazduha i to relativno blag. Ocekivao sam katastrofu :: :: Ne primecujem neku razliku izmedju NF-S12b i stock 12-ica na kucistu po buci :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA :: ::
Razumem te u potpunosti, uzeo sam seasonic 760w XP2 platinum i cujem blago zujenje venta. Ko dambo sam... Doslo mi da vrnem staro napajanje hahah
Doduse ja sve moje ventove drzim na 5v pa mi ne smetaju, verovatno zato i ne primecujem razliku u buci izmedju gorepomenute noctue i stock venta. Mada kontam da je tebi zapao neki felerican.
SAMDSUNG!!!
Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.