Pozdarv forumasima.Imam jednu dilemu za koju se nadam da ce vi da mi resite?Bratu treba da sklopim konfiguraciju,t.j.maticnu plocu,procesor i memoriju.Dvoumim se izmedju dve kombinacije: 1.Cpu intel pentium G3220,i maticna ploca gigabyteGa B85M-D2V,ram memorija DDR3 4 GB 1600MGHz cl11 ili 2.APU AMD FM2 A6-6400k,maticna ploca GA F2A68HM i ram memorija kao i u gornjem slucaju.Unapred hvala i pozdrav.
:: :: Pozdarv forumasima.Imam jednu dilemu za koju se nadam da ce vi da mi resite?Bratu treba da sklopim konfiguraciju,t.j.maticnu plocu,procesor i memoriju.Dvoumim se izmedju dve kombinacije :: 1.Cpu intel pentium G3220,i maticna ploca gigabyteGa B85M-D2V,ram memorija DDR3 4 GB 1600MGHz cl11 il :: 2.APU AMD FM2 A6-6400k,maticna ploca GA F2A68HM i ram memorija kao i u gornjem slucaju.Unapred hvala i pozdrav.
da s tim nista nece moci da igra osim PES-a ako koristi za igranje, i uzmi memoriju sa cl9 Izmedju Pentiuma i APU bolje je Pentium da se uzme, kad se gleda po jezgru dosta je bolji, a i ti APU nista nisu posebno korisni, manje vise za office masine!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.