imam jedan problem pazario sam plocu asus p5kc i uopste u xp-eu nece da se instalira drajver za zvuk sa cd-ea skinuo sam nove isti djavo,a posto imam i vistu paralelno na drugoj particiji zvuk radi normalno i instaliran je sa tog istog cd-a,au xp stalno trazi new hardver` media ` intel core 2 duo e6550 asus p5kc 1x2gb 1066 kingmax ati radeon hd 2600xt segate 320gb dvdrw nec sata
...ali mislim da ti je u XP-u pre instalacije driver-a potreban Windows update kb835221 - Universal Audio Architecture (UAA) High Definition Audio. Meni se slicno dogadjalo, doduse imam poprilicno razlicitu konfiguraciju od tebe. Probaj ovo naci i instalirati, a ako ne uspes baci mi svoju adresu na milicevic79@yahoo.com, pa cu ti probati poslati taj update, velik je oko 600kb. Kazem probati, jer sam igrom slucaja poslednje vreme osudjen na ubogi dial-up :(
... mislim da to nema veze sa onim što se meni dešavalo u slučaju da stavim korisničko ime koje ima naša slova: NebojŠa, SaŠa ili slično... Kada je korišćeno takvo korisničko ime, sistem nije hteo da prepozna modem i audio podsistem...
... kao regionalna podešavanja? Opet, imao sam slučajeve da samo kod instalacije drajvera moraju da budu English (United States) podešavanja, a da kasnije vratim na Serbian Latin i sve radi kako treba...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.