..bi se isplatilo da na moju konfiguraciju stavim x6 1090t?pa bih kasnije stavio neku jacu grafu.Koliko vredi moj 630 a koliko 1090t?da li moja maticna moze da primi taj proc?mism da ne menjam bios??i da li bi mogao da ga klokujem na ovoj MB?Napajanje bi treba da izdrzi(bar mislim) :P
Podržava ga od verzije 1.9 Generalno imaš igrica koje traže taj višak memorije ali vecini nije potrebna ta trecestepena koju turban ima a atlon nema. Skoro je bilo slicno pitanje pa smo vidli da razlike izmedju fenoma II i turbana nema u novim naslovima i da je najcese vazan samo klok tih derivata. Da je mala doplata isplatilo bi se al kako sad stoje stvari da doplatiš 70 evra za taj procesor nisam baš siguran da je to pametno. A što se tice overklokovanja zašto ne bi mogo.
pitam zbog naponske na maticnoj.Ili,da li je bolje,i da li se isplati vise da predjem na fx npr 6300.samo onda bi morao da menjam MB znaci vise para...Znaci da bi taj thuban stavio na c45 moram da updetujem bios?
Pogledaj koja je verzija biosa i ako je 1.9 i novija onda ne treba da menjaš a ima desetak verzije biosa. A procesor neceš da overklokuješ do besvesti.naravno dobar kuler se podrazumeva. I ja bi išo na i3 pre nego na fx plus neka najjeftinija ploca.
Nemoj zivotom da si se igrao da klokujes tog monstruma na toj goloj ploci. Ja sam takve dve ubio bas sa tim procesorom...
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 BENQ XL2420G 144hz G-Sync
:: Uzmi I3,bolji je phenoma x6 :: :: Isplati se naravno,pogotovo u novijim igrama gde je i 4 jezgra mal :: :: Tvoj vredi realno 40 €,za 1090 bi doplatio 100 € koliko ih cene po oglasima(imas jedan izuzetan primerak provrti malo oglase
Phenom II X6 1090T, Star 3 godine, box kuler cena 65e Oglas: 211311 (Postavljen: 26.02.2015. 14:00)
:: :: Phenom II X6 1090T, Star 3 godine, box kuler cena 65 :: Oglas: 211311 (Postavljen: 26.02.2015. 14:00) ::
Ako se prodavac javi, ja kupujem ovaj CPU za seku.
Mada, nisam optimistican. Moguce da je neki fejk... isto tako je prosle god. mesecima stajao neki 1090 ili 1100T (ne secam se tacno), a prodavac se nije odazivao ni na kakav kontakt. Takvih, na zalost, nije malo na PCB oglasima...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.