Ploci nista ne fali, malo su kopirali ASUS (a ne EVGA), malo doradili svoje, ubacili pristojnih 12 faza... lici to na nesto, ako je cena dobra, moglo bi da ima dobru prodju kod nas.
@Sky. Dogadja se neverovatna promena, odredjeni port mi narasta do kolena, i ti to dobro znas Bobo!
@Borovnica. Predobra je ploca stvarno, masku su preuzeli od X99 asusovog, ali headspreaderi su maestralno uradjeni. Barem po mom ukusu ili nedostatku istog.
E sad tesko da ce neko uvoziti Biostar. Verovatno ni cena nece biti sitnica, gledajuci 12 phase + kontroler + sav taj `thermal armor`.
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
Mislim da jedna firma iz Novog Sada, cije ime zbog pravila necu javno iznositi, jos uvek radi sa Biostarom.
:: @Sky. Dogadja se neverovatna promena, odredjeni port mi narasta do kolena, i ti to dobro znas Bobo! :: :: @Borovnica. Predobra je ploca stvarno, masku su preuzeli od X99 asusovog, ali headspreaderi su maestralno uradjeni. Barem po mom ukusu ili nedostatku istog. :: :: E sad tesko da ce neko uvoziti Biostar. Verovatno ni cena nece biti sitnica, gledajuci 12 phase + kontroler + sav taj `thermal armor`. :: :: i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker :: ::
... kada ste rodjeni bez ukusa. Ali to je tako neke nacije su operisane od toga, recimo Azijati, Afrikanci, sa druge strane Italijani prirodno imaju smisao za lepo i prefinjeno. Sada svi stavljaju taj shield na portove. Ja ga prvi video na EVGA X79 Dark.
:: ... kada ste rodjeni bez ukusa. Ali to je tako neke nacije su operisane od toga, recimo Azijati, Afrikanci, sa druge strane Italijani prirodno imaju smisao za lepo i prefinjeno. :: Sada svi stavljaju taj shield na portove. Ja ga prvi video na EVGA X79 Dark :: :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil :: :: ::
EVGA X79 dark izgleda depresivno i bez ukusa. Ne znam kakav prefinjeni zapadnjak bi kupio ovu plocu, ako mu je na prvom mestu izgled. Kao otrcani pijanac kog su izbumbetali po izlasku iz kafane, ili olinjali ker koji pokusava da bude transformers. Jadno.
edit: Od ove ploce naovamo nisam video EVGA maticnu koja ne izgleda kao bolesnik oboleo od trbusnog tifusa.
Ajoj rugobatnih ploca... e jeste failovao dizajner, to ne lici ni na sta.
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
:: EVGA X79 dark izgleda depresivno i bez ukusa. Ne znam kakav prefinjeni zapadnjak bi kupio ovu plocu, ako mu je na prvom mestu izgled. Kao otrcani pijanac kog su izbumbetali po izlasku iz kafane, ili olinjali ker koji pokusava da bude transformers. Jadno :: :: :: edit: Od ove ploce naovamo nisam video EVGA maticnu koja ne izgleda kao bolesnik oboleo od trbusnog tifusa. :: :: http://www.evga.com/articles/00481/images/MagicZoom_lg.jpg
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.