I NA KRAJU MALI ZADATAK ZA NASE DRUGARE KOJIMA JE 5GHz NISTA POSEBNO. SAMO OVDE IMA SVE PRIKAZANO, A DECKO U POTPISU NEMA 5GHz, TO ZATO STO STVARNO MOZE.
EVGA Z97 Classified Gold Plated Waterblock Custom Made
25.01.2015. 15:05
status: user broj poruka: 546
Ala mu je dao po AVX instrukcijama, domaci zadatak za ove koji imaju Haswell. LinX AVX Edition 20 krugova, 1h testiranja. Nemojte da ste zavidni i zluradi pravi predstavnici vase nacije. Covek je sam to uradio, nije platio da mu urade niti je kupio. Nije to onaaj sto pravi za X99 Classified, ovaj je drugi. Ja sam savetovao X99 Classified monoblock sa ostavljenim prostorom da se uradi belo zlato posebno i crveno zlato X99 Classified. Kako bi to bilo dobro. Pozlacivanje i nije toliko skupo ako se tanaak slojj radi i malo.To se od 1gr sve uradi.
NDH, šta drugo.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Jel ovaj narkoman i dalje moze nesmetano i otvoreno da pljuje po SRBIJI, da grmi ovde sa rasistickim prozivkama i da ne bude uklonjen?
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
Re: EVGA Z97 Classified Gold Plated Waterblock Custom Made
25.01.2015. 16:11
status: user broj poruka: 1227
Ja bih radije taj blok kompletno od zlata, taman da se uklopi sa ovim gold kapacitorima na ploci. Pozlaceno vec ima dosta njih. Vec sam pitao komsiju zlatara, kaze moguce je samo da mu dam dimenzije, mozes li to da saznas.
:: Ala mu je dao po AVX instrukcijama, domaci zadatak za ove koji imaju Haswell :: LinX AVX Edition 20 krugova, 1h testiranja :: Nemojte da ste zavidni i zluradi pravi predstavnici vase nacije :: Covek je sam to uradio, nije platio da mu urade niti je kupio :: Nije to onaaj sto pravi za X99 Classified, ovaj je drugi :: Ja sam savetovao X99 Classified monoblock sa ostavljenim prostorom da se uradi belo zlato posebno i crveno zlato X99 Classified. Kako bi to bilo dobro. Pozlacivanje i nije toliko skupo ako se tanaak slojj radi i malo.To se od 1gr sve uradi :: ::
Ma ko je pomenuo Srbiju idiote. Jer ovaj magarac moze slobodno da nosi avatar ratnih zlocinaca i ubice premijera, Moze. E pa nosi se u tri lepe, Istocnobalkanikus idiotus. U manjini si u svetu. Kada bi se racunali sa takvim misljenjem prema zapadu nema vas ni koliko onih apaca sto su se odmetnuli u planine pre nego sto su im decu, starce i zene odveli u rezervat i resili da ih sjebu jednom za svagda. I zapamti Amerika je u fazonu Da li da im oprostimo ili da nestanu, sa tim sto zbog naseg mentaliteta takvog kao ti, ne mog, ja se ogradjujem, ja cu biti prevodilac kada dodju, onaj sa tablom Welcome Oslobodioci, ali misle pa cekaj milije nam je da vezbamo sa oruzijem na njima, ajde da uradimo nesto sto ce ih naterati da se pokazu sta stvarno misle da napravimo rezervat od njih. Znate sta oni znaju da 30% gradjana ovde misli kao oni, hoce NATO, hoce EU, nece Rusiju i u NATO proracunima to je dovoljno veliki broj da vecina 50-51% se ne razmatra uopste. Znaci dovoljan veliki broj ljudi da bi pokazali prstom i rekli ne date im da zive. Zbog toga su nam uzeli Kosovo, jer im nismo dali da zive, oni nisu hteli Paradu sa Putinom i dok god bude u Srbiji ljudi koji nece paradu sa Putinom i teritorije koja to nece ona ce imati prednost nad celovitosti zemlje koja ignorise represiju i Ruski imperijalizam. Sandzak, Vojvcodina, Raska, na kraju Belgrejd-Palestajn. Oni mogu, jer mozete i vi. Nece im nestati cokoladica i piva iz frizidera. A vi cete jesti pobelele cokolade ko devedesetih iz rezervi i ko znaa cega i od kog svercovanog materijala, samo sada su velike kazne za svakog ko pomaze onima pod sankcijama. Covek stavio avatar tog vukodlaka ili sta li je, za mene je to ko da si stavio avatar SS, ali isto. Jedina je razlika opredeljenje i nista vise i izbor neprijatelja. Razmisljanje - same.
EVGA Z97 Classified Gold Plated Waterblock Custom Made
25.01.2015. 23:56
status: user broj poruka: 546
Ma kapacitori su silver, zato bi ja uradio belo zlato kada bi imao mogucnosti itd. Prvo ploca nije iz serije koja mi treba, inace da jeste, ASUS ne bi bio ni u razmatranju. Njegove ploce prema Z97 Classified nema sta da traze, pogotovu sto iz ASUS ploce sve se usteka direktno a u EVGA je sve sa strane tako da kablovi stoje uz panel i nevidljivi su. Svi fanovi, USB 3.0 Internal, 24 pin, ... Ludilo ploca.
A ti sa avatarom neandertalaca bolje pogledaj ovaj dole LinX na zadnjoj slici to je zadatak za tebe. Tako i tvoj moze, jel da? Na 5GHz? Pa da, koliko su vece temp, 4-5C? Elita je EVGA. Komercijala ASUS, LG, Samsung,...Acer, Lenovo,...
Без увреде Владо али кад погледам како размишљаш мислим да би за Србију било много боље када би такви као ти отишли из Србије. Па шта мислиш да би ти било боље ван Србије у којој ништа не радиш а разбацујеш се парама? Читао сам неколико тема, кад сам куповао графичку, на хрватским сајтовима где си им био предмет зајебанције као и овде. Мрзи ме да тражим али се сећам да су ти и тамо нудили лекиће, помињали терапију коју не користиш и сл. Уразуми се мало, ништа ниси бољи од нас нити си паметнији. Поздрав!
:: Без увреде Владо али кад погледам како размишљаш мислим да би за Србију било много боље када би такви као ти отишли из Србије. Па шта мислиш да би ти било боље ван Србије у којој ништа не радиш а разбацујеш се парама? Читао сам неколико тема, кад сам куповао графичку, на хрватским сајтовима где си им био предмет зајебанције као и овде. Мрзи ме да тражим али се сећам да су ти и тамо нудили лекиће, помињали терапију коју не користиш и сл. Уразуми се мало, ништа ниси бољи од нас нити си паметнији. Поздрав ::
Ne moze nigde da ode jer ima dosije . moze da ode samo u Avganistan da bere mak.Maloumna osoba da uci srbe kako da se ponasaju lol
Kada bi svako sa dosijeo ostajao tamo gde jeste to bi bilo najgore. Ja nisam obio banku niti me jure za kradje. Ono sto je ovde kriminal u svetu se gleda drugacije a mnogi po vama normalni su mnogo nepozeljniji od mene. Ja ne zelim da odem bilo gde ali bi zeleo da budem Hrvat. I uskoro ce doci vreme kada ce Srbi uzimati i Kosovsko drzavljanstvo. I ja se slazem da bi za Srbiju najbolje bilo da svi oni na ciji zivot je uticala lose ode, jer ko zna sta se moze desiti u kasnijim godinama. Sve Evropske drzave cine sve sto mogu da se ne zameraju narodu, samo Srbija radi sve ne bi li stvorila sto vise potencijalnih domacih izdajnika, potencijalnih meta za vrbovanje terorista, potencijalnih ljudi koji bi bez razmisljanja sa zadovoljstvom radili za strane sluzbe. Strane vlade takve stvari sprecavaju. Jedina Srbija radi na tome da nas bude sto vise i da sto vise mirise na separatisticke ideje. Ima jos jedna koja to radi, ali ta ima 130 miliona ljudi navikli da jedu pacove i votku i razani hleb. Mi nismo na to navikli i zato nas ima sve manje. Srbija je u 80% naroda ubila psihicki volju da osnuju porodice ovde. To se ne moze ispraviti promenom politike kao izglasavanjem zakona u skupstini. To je ogledalo onoga sto svi znamo i sto pokusavate vi da sakrijete i da ignorisete da se pravite da ne postoji, sta ce oni zadnji da se prave. I ja mislim da je bolje da odem. Ja sam Vucicu poslao poruku najdobronamerniju da zbog svega sto sam preziveo u zemlji kojoj sam placao porez mislim da nema prava da me zovu da je branim makar siptari nagrnuli kao mravi u Beograd i krenuli da pale i da je najbolje da me izbrisu sa spiska, posto sam ja jedan a ono sto bi mogao da napravim ukoliko bi me silom odveli da branim one koji su mi unistili zivot po svim svetskim standardima moglo bi se dogoditi da se desi veca tragedija i da neprijatelj dobije informacije iz prve ruke. Zato da me ne zovu uopste. Neka nas obeleze kao ljude o koje se drzava toliko ogresila da nema prava da trazi od nas nista i da ima srece dok smo mirni. Jer nekome moze kvrcnuti da ode na Kosovo i da trazi da mu promene izgled lica, govor, ime i da radi za njihove sluzbe ili zapadne dole. Bilo bi najbolje da svako zivi tamo gde misli da pripada, ja nisam kriv sto sam rodjen ovde. U ovoj drzavi dosije ima 30% policije i to uopste ne mora da ima veze sa svojim zahtevom da se pokrstis i zatrazis tudje drzavljanstvo. Pa nisam pokusao da ubijem katolickog svestenika u Hrvatskoj ili njihovog gradjanina niti napao banku njihovu. Moj i jeste zvanicni stav da zapad treba da dozvoli da Srbiji koji zele se pokrste i promene mesto zivota. Ostali bi zacudjeni sta bi vam ostalo ovde. I od muskaraca a pogotovu od devojki. Od drzave pune nezaposlenih ne bi imali dovoljno da odrzavate zivim vodovod i kanalizaciju i elektrodistribuciju i sve ostalo neophodno za zivot drzave. Kao sto moj stav nije da Srpski narod nestane, samo da se politicarima oduzme moc odluke i da to radi zasebna skupstina sastavljena od svih zemalja Evrope kako bi se sprecio genocid, nepravda, lazi i manipulacije koji u ovoj zemlji su normalne pojave a smetaju i Evropi i svetu i mnogim Srbima. Ipak ti koji tako rade su u manjini u Evropi koja pravi samo jednu granicu, granice EU. Ja bar nesto korisno obavestim Evropske zvanicnike. Zadnji mail je bio da je Srbija kamen spoticanja i barijera u trgovini nasoj sa EU u kome bi profitirale obe strane i da je jedini ko tu profitira Srpska carina zbog koje mnogi cuvaju pare jer ih nece naterati da kupuju domace sto je cilj i da je neophodna hitna debata o izjednacavanju taksi i propisa kako bi se stalo na put alavoj Srbiji da kupi odande i gde ne polaze pravo ako zeli da bude kao ostale clanice. I da za to nije potrebno da postane clan, nego da bi postala clan treba da to uradi. Ima nas koji se snadjemo i uvek cemo se snaci, prodje kokain pa ce proci i druge stvari, ali u principu narod ispasta, Evropske prodavnice ispastaju a carinsko zlo se bogati. I uvek za sve koliko god to ne odgovaralo Srbiji sto znam ja cu poslati pismo da ukazem gde treba da gledaju i sta da ispravljaju. Putin moze da radi Rusu sta hoce jer ne ocekuje da nagrnu poslovni partneri i zapocnu projekte. A Srbija ne moze da radi sta hoce sem ako nece da tamo 200, ovamo 1000, ovamo 300 ljudi ne dobije posao, ne otvori se radno mesto, prekine se projekat, itd. Zato nikad te dve zemlje ne mogu da razmisljaju isto, jer njima plata ne zavisi od EU. A ovde je dovoljna rec koja nas udaljava od Evrope da kurs pomahnita, i da se dodje u situaciju da banka vise ne moze to da trpi a onda nastaju demonstracije a na njima ce po Srpskom obicaju biti i oni koji brane tu vlast, ali onako cisto zato sto im je u prirodi da razbijaju i divljaju pa da se provedu malo.
I najbolji su ovi sto drze avatare ljudi optuzenih za najgore kriminalne radnje i napadaju druge, ali je to sve opravdano zato sto i ako oni isticu da su Srbi. Danas u Srbiji ako si najgori, najkorumpiraniji, najpodliji, najrepresivniji ti samo kazes da te mrze zato sto volis Srbiju i odmah narod te usvaja kao svog idola. Postalo je moderno da kazes da ti strani neprijatelj zeli zlo zato sto volis Srbiju, samo smo mi ostali u tom bolesnom YU vremenu koje smo prepisivali drugima a ciji smo kreatori sami bili. OZBILJNO VAM KAZEM PRAVITE DECU ZA NEDAJ BOZE VREME, A SAMODEKLARACIJA NEUTRALNOSTI VAZI KAO LANJSKI SNEG. Bojim se da ce Srbija i na drugi nacin morati da pokaze ono sto je pokazala na paradi, naterace je oni kojima se to nije svidelo a ona je radila za inat. Tada to nece izgledati blistavo ni sjajno. Znaci da se razume bolje, covek koji se ne slaze sa politikom Srbije jer je grozotna i sa karakterom zemlje koji je dominantan taj je najgori sljam, a kriminalac, osudjenik, ubica ali patriotra je osoba za primer i pohvalu i da se sledi. Jbg makar cete u starosti videti ko je Srbija. Svakome ce doci trenutrak ne bojte se. Ja nemam nista ni protiv Rusa, ali im se mora oduzeti pravo da silom uticu na druge losim stvarima. Sta znaci silom, da neko ko se ne slaze sa time ne trpi zbog pogresnih odluka pravoslavaca ako zna da su pogresne ako mu je lose zbog njih i ako zna za bolje a pogotovu ako je to vec nacin razmisljanja karakteristican za vecinu planete, da mu pravoslavci ne stoje na putu.
Pošto administratori jednostavno ne žele da sankcionišu tvoje mizerno bitisanje na ovom forumu, i samim tim tolerišu tvoje šovinističko raspirivanje mržnje i netolerancije, da ti kao čoveku, iako se ponašaš kao da čovek nisi, odgovorim. Na kraju krajeva, zbog tebe sam otišao s ovog foruma, zbog tebe ću i da se vratim.
Da, ja sam taj istočnobalkanikus idiotikus koji je tebi toliko zapeo u grlu, a čije korene u genima nosiš. I ponosim se time, za razliku od tebe zluradi i zavidni čoveče, koji ne možeš da se pomiriš sa time da su drugi i u teškim uslovima srećniji od tebe u ovoj zemlji, kakva god ona bila. A trebalo bi da si joj zahvalan što ti je omogućila da neradnički dođeš do novca, i samim tim ti pospešila konzumaciju opojnih i stimulativnih sredstava sa jedne strane, a sa druge strane, što ti je uskratila zamenske narkotike za tvoje dobro, jer, samo kompletnim skidanjem, a ne supstitutima i surogatima zbog kojih si toliko besan na ovu zemlju, možeš sebi sačuvati zdravlje i spasiti svoj život i sebe.
Kao tipičan istočnobalkanikus idiotikus takođe sam ponosan jer imam viši stepen tolerancije u odnosu na tebe i tebi slične. Za razliku od tebe koji bi mene i meni slične pobili i nabili u rezervat, ja bih barem pokušao da ti pomognem. Postoje ustanove u ovoj zemlji koje se bave tvojim problemom, mada, moje skromno mišljenje je da tvoj problem najbolje rešava hlađenje, tuširanje hladnom vodom i izračvana močuga. Napominjem samo da mislim da je to način za rešavanje tvojih problema, ne pozivam na tako nešto, niti savetujem ikome da to učini, čisto da se ogradim, jer, otkud znam da istaknutom srbomrscu neće pasti na pamet da moje reči okrene protiv mene zarad bednih ciljeva, šake eura ili šake dopa, ili ko zna čega drugog.
Zatim, ti bi da budeš istaknuti prevodilac i da pozdraviš oslobodioce? Naravno, od takve prodane ultranacionalistićke duše i vrhunskog kvislinga petokolonaških manira bolje ne bih ni očekivao. Žalosno je za koliko malo bi nas prodao, za šačicu dolara i tapšanje po ramenu Džimboa i Džoa. Takve izdajice ovoj zemlji zaista i nisu potrebne. A nisu ni njima, ali ako želiš biti naivni podguzni jastuk istkan od runske vune merino ovaca, to niko ne može da ti zabrani. Prvi će te M16-com poslati u večna lovišta da se njima ne bi desilo ono što bi se nama desilo sa tobom, jer, ko izda jednom , izdaće opet. Ili će te koristiti ako imaju vajde, a onda baciti u prvi kanal, ili sa tvojim mentalnim sklopom u instituciju za rehabilitaciju i oporavak, samo, za razliku od srpskih oni imaju kapacitete da te zatvore zauvek, a šta inače , da se ogradim, ne želim ni tebi niti bilo kome.
Ne znam odakle misliš da imaš pravo da kao deklarisani izdajica eksplicitnog govora i ponašanja uzimaš Kosovo u usta. Svi znamo kao i zbog čega je oteto, nevezano za to koje ideje propagiramo i koji stav zauzimamo. Svi, osim tebe, očigledno. A ako te već briga za Srbe i Srbiju, šta se tebe tiče šta će i ko jesti u ovoj zemlji?
Kada pričaš o represiji i imperijalizmu, misliš li zaista na navodni postsovjetski, ili zapravno nesvesno govoriš o državi koja ima pedesetak zvezdica na zastavi? Jer, šta je neokolonijalizam i neokapitalizam u sprezi sa težnjom za hegemonijom i globalnom dominacijom kroz neprestano potčinjavanje slabijih? Osim pseudozapadnjačke, drugu istoriju učio nisi. Naučiće te istorija svakako pameti...Drago mi je što tako nečemu postoji protivteža, pa makar bila i toliko omražena, i ruska. Ima nas neistomišljenika po pitanju istok - zapad, ali niko nije izigravao prosvetitelja kao ti, niti pozivao na zatvaranje onih drugih. Niko, osim tebe.
Porediš avatar vuka sa SS-om? Ne znam da li si primetio da sva tvoja nadobudna izlaganja su zapravo SLI Musolinija i Hitlera. Ne budi veći licemer nego što jesi. Tako nećeš sprati svoje poreklo kojeg se toliko stidiš i koje toliko mrziš, srodniče istočnobalkanikus idiotikusa. Smeta ti pravoslavlje? Niko te ne tera da to budeš, samo, etiketiranje pravoslavaca kao onih koji stoje putu boljeg života je suviše jadno da bi bilo vredno komentarisanja. Mada, poznato je da u svakoj zemlji najglasnije pljuju oni koji najviše i pripadaju, pa tako i ti...barem će se kokoške imati gde klizati kad udari zima.
Nadam se da ćeš pronaći sve to što želiš i čemu se nadaš, jer svako , pa i ti, zaslužuje pravo da bude srećan. Šta još zaslužuješ, neću komentarisati niti se truditi da mislim, jer, ponavljam, tolerantniji sam od ljudi abomiranog karaktera kao što je tvoj.
P.S. Živela Srbija i živela bratska Rusija! Pozdrav od tipičnog pravoslavnog ponosnog istočnobalkanikus idiotikusa.
Napisao bih nešto vrlo slično, ali nisam imao snage ni živaca...iako verujem da ne dopire ni 1% kroz evga šlem.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Tesko je objasniti, nekom takvom, sta je svet i na cemu se danasnji zasniva. Imao sam jednog takvog prijatelja, koji je ubedjen u ono sta prica. Da je pokupio svu pamet ovoga sveta. Meni je bilo tesko komunicirati sa takvom osobom, a kamoli je i slusati. Samo sam prekinuo da se druzim. Jos da napomenem, kada prica, samo preskace iz teme u temu, makar bile slicne i nikada ne dovrsi ijednu.
Kod Evegege, postoji nesto slicno. Sto je najgore, opsednut je jednim brendom i brani ga na sav glas. Problem je i to sto ne kapira da je u potrosackom drustvu, koji je stvoren samo da muze pare. Da li ce to biti nV, AMD, EVGA, ASUS, MSI, Gigabyte, Samsung, Sony....itd. Ocaran je glupostima.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Ovog mucenika posle ovoga ce moci samo tabla bromazepama da smiri... Cekamo da procita sve, pa da vidimo kilometarski odgovor svemirskim slovima.
@Blueberry Veliki pozdrav druze, nismo se culi jos od boostlogic-a!!
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
:: Ovog mucenika posle ovoga ce moci samo tabla bromazepama da smiri.. :: Cekamo da procita sve, pa da vidimo kilometarski odgovor svemirskim slovima :: :: @Blueberr :: Veliki pozdrav druze, nismo se culi jos od boostlogic-a! :: :: :: INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems re :: ASUS Maximus VII Her :: KINGSTON HyperX 2x4 gb 180 :: ASUS gtx 970 Stri :: SAMSUNG 250gb EV :: CM V70 :: SAMSUNG 2233rz 3D 120h :: ::
Ja da vam odgovorim, pa svet vam je odgovorio, on vas je postavio na pravo mesto i zahtev da svako misli i govori kao vi je kao zahtev ludaka da ga slede. Vi mislite da cete mene da tangirate necim, pa vasu sudbinu nisam ja iscrtao, samo vam kazem da apsolutno razumem sudbinu ovog naroda i zasto mu se otimaju teritorije. A ti mozes da pozdravis i Staljina ako hoces brata. Ja kada bi me neko pitao koga podrzavas i da moram da biram izmedju Staljina ili Hitlera ja bi rekao Hitlera. Ipak je on manje zlo od dva a i Rusi bi trebali njega da biraju jer je manje Rusa i Ukrajinaca pobio od Staljina. Mozda je zato toliki procvat Nacizma kod vase brace. Moji Svajcarci i Hrvati cuvaju svoje gradjane i svaki prekrsaj institucija nad njima kaznjava se velikim novcanim kaznama a vi kao i Rusi kako ste navikli tako ce vam i biti, svet nece plakati posle vas. Mozda ce vam cak i prepustiti planetu kada se odsele da zivite kao u Pobesnelom Maksu. Borderlands e to bi napravili sa vasom bracom. Pazite ima jedna dobra stvar u tome, Ogradjuju vas, ogranicavaju uticaj na one koji ce opstati a vi divljajte i proslavljajte vase poreklo. Za razliku od Rusa ja nisam za ubijanje nikoga sem za onoga ko silom namece drugome svoj stav. To je samodobrana od genocida, kada neko tvrdi da je on u pravu i po tome ne samo da uredjuje svoj zivot nego hoce i na silu tvoj. E tada mere moraju biti radikalne, do tada svako ima pravo da zivi kako on misli da treba. Drugo stvarno je mnogo nebitno sta sam ja i kakav sam rodjen, vi Srbi ste u stanju da pricate o istoriji i o necemu sto ne postoji i da vam je to bitnije od onoga sta ziv covek sada misli i oseca a ja vam kazem bez obzira gde sam rodjen ne dao vam bog da izbije sranje izmedju Srba i Hrvata ja bi svoje Hrvatsko drzavljanstvo i zivot daleko od nepravde zaradio. Jer ste gledali film Rise of Empire kada Grk kaze onoj Persijanki da ima Grcku krv i kada mu je rekla pre nego sto mu je odsekla glavu da joj je mozda krv Grcka ali Srce pripada Persiji i najsurovija je bila prema Grcima, isto je rodjena kao Grkinja i u dozivela grozote od njih. Tako da to ko si bio, i sta si rodjen i da li smo mi i Hrvati ista krv, i sta je bilo pre 500 god stvarno nebitno i nije nista u poredjenju sa onim sto osecas i cije stavove delis. A moj stav i osecanja dele stotine miliona i veoma ujedinjena politika prema Rusiji i njihovom nepostovanju prvo njih samih pa onda prenosenju isto toga na sve druge gde zele uticaj. Ja da se nerviram zbog ovoga, pa to vi mozete, to i dokazujete, mene ovo ne dotice uopste ja svoj stav imam i on je daleko izvan stereotipa da je moje najbolje makar i usrano kao sto vi osecate i radite. Ja bi se nervirao kada bi mi palo napamet pomisao da nicije ideje nevaljaju sem Rusije-Kazahstana i Srbistana. E to bi vec bilo opasno, ideja da su oni u blagostanju uredili svoje drzave naspram pakla i nepravde na zapadu. Ja vam iskreno zelim da zivite kao Rusi i sa vidljivim rezultatima njihovog drustva, to zele i Albanci verovatno i svi koji ne vole Srbiju. Ali zapamtite razlika izmedju Hitlera i Staljina je sto samo jedan nije srao u svoje gnezdo a to je Hitler. Jedan je bar koliko toliko imao neke planove a drugi je bio cist ludak koji je ubijao svoj narod kao da se radjaju na traci beskonacnoj i imao strategiju da svako ko razmislja je nepozeljan za Rusiju, tako je i sada. I posto ste izabrali losu stranu Rusi ce biti pozvani i jesti zito na sahrani Srbije gde su veliki uticaj imali. Znaci oni ce ostati posle vas ako izaberete druzenje sa njima.
:: Ja da vam odgovorim, pa svet vam je odgovorio, on vas je postavio na pravo mesto i zahtev da svako misli i govori kao vi je kao zahtev ludaka da ga slede :: Vi mislite da cete mene da tangirate necim, pa vasu sudbinu nisam ja iscrtao, samo vam kazem da apsolutno razumem sudbinu ovog naroda i zasto mu se otimaju teritorije. A ti mozes da pozdravis i Staljina ako hoces brata. Ja kada bi me neko pitao koga podrzavas i da moram da biram izmedju Staljina ili Hitlera ja bi rekao Hitlera :: Ipak je on manje zlo od dva a i Rusi bi trebali njega da biraju jer je manje Rusa i Ukrajinaca pobio od Staljina. Mozda je zato toliki procvat Nacizma kod vase brace. Moji Svajcarci i Hrvati cuvaju svoje gradjane i svaki prekrsaj institucija nad njima kaznjava se velikim novcanim kaznama a vi kao i Rusi kako ste navikli tako ce vam i biti, svet nece plakati posle vas. Mozda ce vam cak i prepustiti planetu kada se odsele da zivite kao u Pobesnelom Maksu. Borderlands e to bi napravili sa vasom bracom. :: Pazite ima jedna dobra stvar u tome, Ogradjuju vas, ogranicavaju uticaj na one koji ce opstati a vi divljajte i proslavljajte vase poreklo :: Za razliku od Rusa ja nisam za ubijanje nikoga sem za onoga ko silom namece drugome svoj stav. To je samodobrana od genocida, kada neko tvrdi da je on u pravu i po tome ne samo da uredjuje svoj zivot nego hoce i na silu tvoj. E tada mere moraju biti radikalne, do tada svako ima pravo da zivi kako on misli da treba :: Drugo stvarno je mnogo nebitno sta sam ja i kakav sam rodjen, vi Srbi ste u stanju da pricate o istoriji i o necemu sto ne postoji i da vam je to bitnije od onoga sta ziv covek sada misli i oseca a ja vam kazem bez obzira gde sam rodjen ne dao vam bog da izbije sranje izmedju Srba i Hrvata ja bi svoje Hrvatsko drzavljanstvo i zivot daleko od nepravde zaradio. Jer ste gledali film Rise of Empire kada Grk kaze onoj Persijanki da ima Grcku krv i kada mu je rekla pre nego sto mu je odsekla glavu da joj je mozda krv Grcka ali Srce pripada Persiji i najsurovija je bila prema Grcima, isto je rodjena kao Grkinja i u dozivela grozote od njih. Tako da to ko si bio, i sta si rodjen i da li smo mi i Hrvati ista krv, i sta je bilo pre 500 god stvarno nebitno i nije nista u poredjenju sa onim sto osecas i cije stavove delis. :: A moj stav i osecanja dele stotine miliona i veoma ujedinjena politika prema Rusiji i njihovom nepostovanju prvo njih samih pa onda prenosenju isto toga na sve druge gde zele uticaj. Ja da se nerviram zbog ovoga, pa to vi mozete, to i dokazujete, mene ovo ne dotice uopste ja svoj stav imam i on je daleko izvan stereotipa da je moje najbolje makar i usrano kao sto vi osecate i radite. Ja bi se nervirao kada bi mi palo napamet pomisao da nicije ideje nevaljaju sem Rusije-Kazahstana i Srbistana. E to bi vec bilo opasno, ideja da su oni u blagostanju uredili svoje drzave naspram pakla i nepravde na zapadu. Ja vam iskreno zelim da zivite kao Rusi i sa vidljivim rezultatima njihovog drustva, to zele i Albanci verovatno i svi koji ne vole Srbiju. Ali zapamtite razlika izmedju Hitlera i Staljina je sto samo jedan nije srao u svoje gnezdo a to je Hitler. :: Jedan je bar koliko toliko imao neke planove a drugi je bio cist ludak koji je ubijao svoj narod kao da se radjaju na traci beskonacnoj i imao strategiju da svako ko razmislja je nepozeljan za Rusiju, tako je i sada. :: I posto ste izabrali losu stranu Rusi ce biti pozvani i jesti zito na sahrani Srbije gde su veliki uticaj imali. Znaci oni ce ostati posle vas ako izaberete druzenje sa njima :: :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.