Sad mi ventilator pokazuje znake crkavanja, glasan je. Ne može da se rastavi, probao sam, nema pristupa što me čudi, jer sam na sličnom LC power ventu imao mogućnost rastavljanja.
Problem je u glasnom zvrčanju. Malo sam ga podmazao i sad je ok, medjutim mislim da neće dugo a ne smijem riskirati jer mi mašina ostaje uključena preko noći.
Sad mi treba Vaša preporuka za 80mm ventilator sa 4 pin-a zbog kontrole obrtaja.
Dao bi do 1000 dinara ili manje, više samo ako zaista vrijedi doplatiti do noctue i to pod uslovom da se skupi ventilator može rastaviti i servisirati.
Dakle pouzdanost je bitna ako može do 1k dinara ako mora preko ne ograničavajte se samo na noctua. Za noctua me brine da nema kopija ?
Imas u Monit*ru (prvo pozovi za svaki slucaj), CM blade master 80 mm (blade master serja uvek ima 4 pin). _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.