:: :: HDD 25E, ostalo na djuture 40E, jel zvuci realno da se ne bakcem mnogo sa cekanjem i prodajom :: :: Imaš kupca? Ako će ti stvarno da te pare za to, da mu spremiš ručak i keziš se sve vreme
Iako ne pratim scenu vec barem 2god. dovoljno znam i minut mi je bio dovoljan da bacim pogled i vidim da se ove komponente definitivno prodaju za vise od 5-6e ..
Ni GTX titan `reanlo` ne vredi 800E, ali to ni nije vazno, vec trzistna vrednost. Vec su mi i na drugom mestu rekli da ovo mogu bez problema da prodam djuture za 50
:: 1. Ram 2GB DDR400 6 :: 2. ploca + CPU 5 :: 3. monitor 5 :: 4. Psu 5 :: 5. kuciste, mis, tast, dvd 10 :: :: to ti je oko 30 evra :: :: Sve preko ove cene zajebace se onaj ko to kupi, a ti slobodno slavi. Tako stoje stvari... :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ?? :: ::
:: :: :: HDD 25E, ostalo na djuture 40E, jel zvuci realno da se ne bakcem mnogo sa cekanjem i prodajom :: :: :: :: Imaš kupca? Ako će ti stvarno da te pare za to, da mu spremiš ručak i keziš se sve vreme :: :: A koliko ti cenis da sta vredi
Na KP-U traže 40e za tu klasu, ali pretpostavljam da na kraju daju za 3500din. Po delovima: hdd može solidno da se udomi a ostalo: RAM 800din po štapiću, ploča 1500din (ako nađeš nekog kome je crkla stara a neće da menja ostalo) . Sve drugo će se jako teško prodati za bilo koju cenu. Ali ako imaš kupca, čemu dalje priča?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.