Pozdrav svim forumasima . Zanima me savet vezan za kupovinu ploce za ovaj socket tacnije 1155 . Posto sam malo procesljao po firmama domacim ploce koje imaju su sve u nekom srednjem rangu sto se tice performansi i specifikacija . Procesor je I7 2600k . MSI ne dolazi u obzir , znaci ASUS , GIGASHIT tako nesto ... Kakav je ASROCK sta mislite o tome ? ili njiihove ploce uopste ?
Asrock extreme4 ili asus: P8Z77-V / Z77-A u zavisnosti koliko love bi dao. Naravno ako bi ozbiljno klokovao (blizu 5ghz) ako ne i asrock pro4 ce ti radi posao ok.
i5-4690k | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
PA TU SAM PLOCU JA KUPIO BIO OD LIKA IZ KRAGUJEVCA I ZNAS STA JE BILO ODNEO SAM JE U KIMTEC JER MI JE POSLAO NEISPRAVNU PLOCU SA GARANCIJOM DA SE JA BAKCEM PO SERVISIMA .... STOKA RODJO.... Doduse naplatio sam ja to od IMIJA :) po ceni noviteta ali svejedno opet trazim plocu haha
:: :: :: PA TU SAM PLOCU JA KUPIO BIO OD LIKA IZ KRAGUJEVCA I ZNAS STA JE BILO ODNEO SAM JE U KIMTEC JER MI JE POSLAO NEISPRAVNU PLOCU SA GARANCIJOM DA SE JA BAKCEM PO SERVISIMA .... STOKA RODJO.... Doduse naplatio sam ja to od IMIJA :) po ceni noviteta ali svejedno opet trazim plocu haha
Usrecio me je totalno ...Usrecio sam i ja njega sa ocenama hahaha . Sada dakle nova ili sa garancijom svakako ne bi kupio ni plocu od 10 evra bez garancije
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.