U slucaju da ste na SBB, Telekomu ili Orionu dobijali defektne fajlove
STRANA 1 OD 1
operator
U slucaju da ste na SBB, Telekomu ili Orionu dobijali defektne fajlove
18.11.2014. 09:57
T59586
status: user broj poruka: 4262
Zadnjih par dana se je dosta ljudi zalilo da ima neispravnu memoriju iliproblem sa hard diskom od mojih korisnika. Da se ljudi ne bi patili, da malo pomognem. Jedini krivci su nacionalni distributeri neta, a ne defektne memorije ili hard diskovi. Uzrok zvanicno nije poznat(pojavio se poslije napada na SBB i Telekonja, za Orion nisam upoznat za moguci razlog). Dakle, slobodno skidajte za istih linkkova sa kojih ste skidali u zadnjih par dana, jer u velikoj vecini slucajeva je razlog problem kod provajdera, a ne kod korisnika.
Cpu: Intel i7 4790K Cooler:Omicron HG-232 GPU:ZOTAC GeForce GTX 780 3GB Ram:4x8 GB PC 2800 Sabba MBO: MSI Z87 Expert Case:Chieftec Big Tower PSU:Simao 880w Mouse: Logitech 400s i Borovnica 330 Screen: 3 x Barco 24 inch
Aj leba ti priloži nam sliku tog nepostojećeg kulera da se malo divimo! .) A usput uslikaj i tih 32GB ram-a iz dimenzije x, čiju izmišljenu brzinu čak nisi znao ni da napišeš kako treba. A tek napajanje leptejebo!!! :O Daj nam fotku tog Sime od bezmalo kilovat, ili bar ilustraciju pošto jedino možeš da ga naslikaš a ne uslikaš. :D
De si sprso pajsi, nisam imao vremena da ti posvetim, jer se radi. Čim budem imao vremena, navratiću malo do tebe. Čisto onako radi reda. Ne volim da puštam da mi se nerviraš. Škodi zdravlju. A za komponente, čim budeš imao keša, javi se.
Cpu: Intel i7 4790K Cooler:Omicron HG-232 GPU:ZOTAC GeForce GTX 780 3GB Ram:4x8 GB PC 2800 Sabba MBO: MSI Z87 Expert Case:Chieftec Big Tower PSU:Simao 880w Mouse: Logitech 400s i Borovnica 330 Screen: 3 x Barco 24 inch
HAHAHhahahhaaa koji si ti debil pa ovo je fantastično!!! :D Jadan ti je ovaj pokušaj da kao kroz neko kuliranje i opuštenu spiku pokušaš da se izvučeš od suštine!! Ne vredi ti jer svi ovde znaju koji si retard, i ne pokušavaj da plasiraš te fazone `navratiću do tebe` jer će ljudi pomisliti da se znamo. Ponudio sam ti još davno da se upoznamo što si ti, iz očiglednih razloga, odbio. Prema tome ne majmuniši se nego deder sine baci ti fotke tačno tih komponenti za koje sam te pitao i ne pravi se lud više. Kao i svaki put do sad to se neće desiti jer nemaš šta da uslikaš. Ali mašta je čudo, tu ti skidam kapu.
:: De si sprso pajsi, nisam imao vremena da ti posvetim, jer se radi :: Čim budem imao vremena, navratiću malo do tebe :: Čisto onako radi reda :: Ne volim da puštam da mi se nerviraš :: Škodi zdravlju :: A za komponente, čim budeš imao keša, javi se ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.