Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Ploce i graficke OZNAKE
STRANA 1 OD 1
filni Ploce i graficke OZNAKE 09.10.2007. 13:38 T5945

status: user
broj poruka: 1216

Evo ja imam jedan predlog za temu...koja bi mooda svima koristila..a ponajvishe ljudima koji tek uce o kompijuterima... I slabo se snalaze s`njima u kupovini.... A to je..da neko napishe...ili kaze DOMACI sajt.. gde moze da se vidi..poshto to i mene zanima..Npr. Na ASUS plocama shta koja oznaka znaci kao shto je -E ili -MX ili -X Znaci te oznake na kraju ASUS-ovih ploca..Naravno.>Moze i za druge ploce...Isto sam mislio da neko objasni shta znace oznake na grafickim...Kao shto je GS, GT,LE, SE, XT, Pro, GTS, GTX, Znaci..ako fale za ploce ili graficke josh neke oznake dopunite.... Mislim da bi tema bila korisna svima...A i meni...Covek se uci dok je ziv..... Ako ima josh neko neku ideju..dopunu..samo napred..neka napishe... Poz svima.....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 09.10.2007. 15:02 #29760

broj poruka: 12057

Tvoja ideja je sasvim ok i razumem te, ali toga toliko ima da nije moguće da jedan čovek to radi. To mora da bude tim ljudi. Uostalom `oznake` samo naviru. Niko od nas sa sigurnošću ne može da kaže da zna svaka oznaka šta znači. Kad te zanima ili si pri kupovini, https://www.google.com i rovariš. Svakog koga takve stvari zanimaju, ne bi trebalo da mrzi da malo Google-uje.

Ni meni, a ni biko kome od forumaša ovde nije sa neba palo znanje o `oznakama`.

Kao kad bi ja nekom hemičaru iz radoznalosti rekao, `E, aj ako te ne mrzi, da mi napišeš formule za sve baze, kiseline i reakcije!` - Oće, boli ga uvo.

A i kad bi se tako nešto započelo, trebalo bi da taj neko ili ti neki imaju dosta slobodnog vremena za bacanje. A, verovatno bi uvek od novog hardware-a nešto promaklo.

Još uvek mislim da koga zanima, neka pita ili malo prokopa.

Dyca re 09.10.2007. 15:52 #29764

broj poruka: 1574
Kao sto rece bax2003...mnogo je to opsirno da bi uradio sam..Svaki proizvodjac ima svoje oznake i samim tim sve postaje komplikovanije za objasnivanje,a jos na trziste stalno izlaze novi modeli sa novim oznakama...

Pisko Mislim... 09.10.2007. 19:14 #29781

broj poruka: 6645
.... lenji smo ti mi za to, eto to je, a i ne znamo podosta (nesigurni smo) jer ko` bi to pametan pamtio više? Cela ta zayebancija je upravo i smišljena da zbuni kupca - da se zezne u oznaci i naleti na neko njesra misleći kako je jeftino prošao, pa posle tu skiči po forumu kad ga postroji komandant Mark i saspe mu u lice laži i prevare.
... jedino, što je oprobano, je da ovde na forumu zapošneš temu uz qRchenje u tonu poruke, kako je neka kartica (tvoj kandidat br.1) bolja od neke druge (kandidat br.2) i nalupaš nešto bzvze o obe, a onda će već neka paljevina od nas na to da pošizi i da ti `razjasni stvari`, i tako, ovako neke pristojne zahteve ignorišemo... takvi smo ti mi, pravi Hepo clubxxx.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs