Sad je svima jasno otkud je nas dragi kolega Operator uvek za korak ispred sadasnje tehnologije, pa naravno kad komponente dobija od vanzemaljaca. Kako se ranije toga nismo setili?
vama definitivno nije dobro... (da budem ozbiljan)
a sada malo neozbiljnosti: Manite coveka, pa sta ako dobija komponente od vanzemunaca iz sistema Persej...
Mozda nas neki vanzemaljci koji bi da nam preuzmi planetu i nase resurse bas zato nisu osvojili jos uvek. Zamislite da covek ima direktnu vezu sa Omicron-om, koji nam salje komponente i BFG (Big Fking Gun) i time nas stite kao S.H.I.E.L.D? Verovatno on to instalira svuda po svetu kada padne mrak, samo me zanima kako stize na sva ta odredista ali ne moram ja sve da znam...
Samo se vi sprdajte... Omicron ima svoj sajt https://www.omicron.jp gde je sve lepo objasnjeno... Tamo lepo pise da komponente koje proizvedu ne prodaju vec dele zasluznim stanovnicima planete medju kojima je i uvazeni clan ove cyber zajednice... Zbog toga nema tih komponenti na njihovom sajtu...da bi ste ih videli morate da ih zasluzite, a da bi ste ih imali morate da zaduzite covecanstvo!
Pa taj sajt razjasnjava jos neke zanimljive stvari. Pa nije ni cudo sto Japanci najvise tehnoloski napreduju. Opet ta intergalakticka veza. A Operator je izgleda preko Japanaca glavni distributer za najjace trziste na svetu tj Srbiju.
Kako se kotiraju te zasluge? Jel moram da prilozim neku zrtvu kao za vreme Maja i Inke?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.