Prvo da se razumemo ovo nije reklama niti bilo sta slicno i ocu da se ogradim od takvih komentara smesnih jer ovde sam da bi saznao vise o materiji a ne da bi nekoga reklamirao jer mi nikakav rodjak tamo ne radi ...
Zanima me zaista generalno neko misljenje o ovom brendu i o ovoj novoj seriji SSD-ova koju su izbacili jer koliko sam google-a izgledaju prilicno dobro i ima nekih par dobrih ocena ... Brzina zapisa i citanja je sasvim dobra naravno pricam o modelu od 240 gb jer od 120 je izgleda sporiji Brzina čitanja/pisanja: Read 555MB/s, Write 535MB/s ...Pa da cujem i ne morate da pisete kako je bolji samsung od ovog je to verovatno jeste istina ali je i skuplji celih 70 e ....
Ne vidim zbog čega bi izgledalo kao neka reklama, ako ti treba informacija Elem, po specifikacijama, deluje sasvim korektno http://is.gd/DEh91H Možda ga je neko probao, pa može da pružin info iz prve ruke..
:: :: Prvo da se razumemo ovo nije reklama niti bilo sta slicno i ocu da se ogradim od takvih komentara smesnih jer ovde sam da bi saznao vise o materiji a ne da bi nekoga reklamirao jer mi nikakav rodjak tamo ne radi ... :: :: Zanima me zaista generalno neko misljenje o ovom brendu i o ovoj novoj seriji SSD-ova koju su izbacili jer koliko sam google-a izgledaju prilicno dobro i ima nekih par dobrih ocena ... Brzina zapisa i citanja je sasvim dobra naravno pricam o modelu od 240 gb jer od 120 je izgleda sporiji Brzina čitanja/pisanja: Read 555MB/s, Write 535MB/s ...Pa da cujem i ne morate da pisete kako je bolji samsung od ovog je to verovatno jeste istina ali je i skuplji celih 70 e ....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.