Zanima me kakvi su ovi cipovi,znaci njihove performanse u odnosu na druge i zanima me da li neko moze da napise ove cipove u red tako da idu od najboljeg do najgoreg..Hvala unapred..
Po internetu se svi kunu u Micron, a i sto jes, jes! Oni se stvarno najbolje klokuju, tj memorije sa Micron chipovima se najbolje klokuju tj iz njih izvlacis najvise mhz te samim tim bolje klokujes ceo sistem.
Micron je odlican, cini mi se da je pod njim Crucial. SpecTek takodje vazi za vrh. Elpida je dobra, to je koncern koji postavlja standarde. Za Aeneon nisam cuo.
- R a v e n L o r d -
:: Da,to sam znao..ali me zanima kakvi su ovi ostali cipovi? :: :: ::
Aeneon = Qimonda = Infineon.Koriste ih konzole (pored racunara). Ako namjeravas da kupujes module,Micron treba da bude prva opcija,kao sto su ti rekli.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.